Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023

Horoscop Urania 18 – 24 martie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va străbate casa I a personalității cerului de naștere al fiecărui Berbec, dându-le vioiciune mentală, decizii rapide și reacții (mai ales verbale) prompte. Între 19 martie, după ora 17:12, și după-amiaza zilei de 21 martie, răstimp calm care va instaura pentru câteva zile tihna și confortul interior. La sfârșitul zilei de 20 martie (ora 23:25), Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel și momentul echinocțiului de primăvară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

TAUR

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va dinamiza o serie de procese mentale care presupun gândire, analiză, reacții verbale coerente, răspuns la provocări, dialog interior. Între 19 martie, după ora 17:12, și după-amiaza zilei de 21 martie, secvență de timp agreabilă în planul relațiilor cu prietenii, bună înțelegere, amabilitate, sinceritate, concordanță de idei și preocupări comune, cooperare onestă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

GEMENI

La sfârșitul zilei de 20 martie (ora 23:25), Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel și momentul echinocțiului de primăvară. Până pe 20 aprilie, el va influența, în general, în chip favorabil, evoluția relațiilor de prietenie, mai ales în ipostaza apropierii nativilor de persoane importante prin valoare personală sau statut profesional și credibilitate și care îi pot ajuta sau pot exercita o influență pozitivă asupra lor, mai ales dacă sunt tineri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

RAC

Între 19 martie, după ora 17:12, și după-amiaza zilei de 21 martie, efort de a se izola de aspectele stresante ale muncii sau ale vieții curente și a se cufunda în zonele de interes și de bucurie sufletească, culturală, spirituală, intelectuală sau artistică. La sfârșitul zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel și momentul echinocțiului de primăvară și, până pe 20 aprilie, va traversa casa a X-a a ascensiunii profesionale și a vizibilității în plan public, fiind un factor de progres, de emancipare și de abordare energică a zonei socio-profesionale de către cei tineri sau maturi (până spre 50 de ani).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

LEU

Între 19 martie, după ora 17:12, și după-amiaza zilei de 21 martie, posibil gest de amabilitate sau atitudine generoasă din punct de vedere material sau financiar a unor persoane sau chiar instituții care le pot oferi Leilor un ajutor sau o recompensă. La sfârșitul zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, va străbate sectorul studiilor superioare, al cunoașterii și al învățăturii, al inițierii sau al ridicării nivelului de înțelegere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

FECIOARA

Până pe 20 aprilie, el va străbate sectorul celei de-a doua case a banilor și bunurilor, accentuând nevoia de a acționa energic în acest sens sau de a se mobiliza în vederea finalizării unui demers care trenează. Între 21 martie, după ora 18:02, și 23 martie seara, Luna se va alătura celor patru planete care străbat acest sector și, în după-amiaza zilei de 21 martie, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Berbec, marcând un început, o schimbare semnificativă, un eveniment care va da alt curs preocupărilor materiale ale celor născuți în zodia Fecioarei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

BALANȚA

Între 21 martie, după ora 18:02, și 23 martie seara, Luna va traversa casa a VII-a a relațiilor parteneriale și, alături de Soare, va construi, în după-amiaza zilei de 21 martie, Luna Nouă în Berbec, care va înlesni radicalizarea unor conflicte (dispute) sub impulsul intens al celor cinci planete în tranzit prin acest sector. Perioadă a nașterii unor nemulțumiri și antipatii care, cu momente de intensificare sau de atenuare, vor dura întregul an.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

SCORPION

În ziua de 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va genera aspecte deranjante în ceea ce privește capacitatea nativului de a se concentra, de a zăbovi pe detalii (grabă, superficialitate, neatenție) ori de a se exprima convingător (formulări greșite, imprecise, ton ridicat, stil anxios de a dialoga).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

SĂGETĂTOR

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va intra în sectorul sentimentelor cărora „le va da glas', doar că ceva va fi greșit prin lipsă de măsură (patimă, insistență, grabă), ceea ce va naște stridențe, exagerări și, implicit, observații și riposte. Pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, va străbate sectorul casei a V-a, al trăirilor afective, și va introduce patimă în forma lor de manifestare, combativitate și rigiditate în atitudinea părinților față de copiii lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

CAPRICORN

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va intra în sectorul sentimentelor cărora „le va da glas', doar că ceva va fi greșit prin lipsă de măsură (patimă, insistență, grabă), ceea ce va naște stridențe, exagerări și, implicit, observații și riposte. Pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, va străbate sectorul casei a V-a, al trăirilor afective, și va introduce patimă în forma lor de manifestare, combativitate și rigiditate în atitudinea părinților față de copiii lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

VĂRSĂTOR

Soarele va fi favorabil proceselor de învățare, mai ales dacă este vorba de o miză importantă și apropiată în timp (examen, test, admitere), dar pentru că între 21 martie, după ora 18:02, și 23 martie seara, Luna va tranzita, la rândul ei, casa a III-a a cerului de naștere al Vărsătorilor și se va afla pe 21 martie în ipostaza de Lună Nouă în Berbec, se poate vorbi și de un dinamism care îi poate împinge pe cei mai tineri și mai impetuoși în turbioane verbale și în complicații relaționale profund dezavantajoase pentru imaginea și credibilitatea lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

PEȘTI

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, îi va obliga pe Pești să comenteze măsurile legale luate în ultima vreme și modul în care acestea îi vor avantaja sau le vor crea noi probleme. Pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, va imprima o dinamică specială preocupărilor financiare, permițându-le să găsească o portiță care să le permită să muncească și să câștige bani prin valorificarea unui potențial profesional sau vocațional.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 martie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal