Horoscop Urania, 11 – 17 martie

Horoscop Urania, 11 – 17 martie 2023. Venus va intra în zodia Taurului. Iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, obligații socio-profesionale desfășurate fără chef, cu destule piedici și neconcordanțe. În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, va traversa sectorul banilor câștigați prin efort personal, dându-le acestor nativi șansa de a câștiga, nu foarte mulți bani, dar suficienți pentru restabilirea echilibrului financiar curent.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

TAUR

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, atitudine rigidă față de schimbări sub pretextul unei înnoiri necesare, mai ales în planul ideilor, al concepțiilor despre viață, lume, convingeri și scară de valori. Unii dintre cei născuți în zodia Taurului, mai ales dacă sunt maturi, vor refuza o serie de „modernizări' în abordările esențiale profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

GEMENI

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, se va menține, în cazul unora, stresul provocat de o conjunctură financiară în neregulă. Din 17 martie, după ora 16:25, gânduri care le vor zdruncina niște convingeri, discuții care vor pune în prim-planul atenției nativilor noi modalități de abordare a unei teme de viață sau de profesie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

RAC

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, stres relațional; posibile blocaje în comunicarea cu persoanele față de care nativii nu manifestă simpatie, încredere sau bunăvoință tocmai pentru a nu amplifica animozitățile. Din 17 martie, după ora 16:25, idei lipsite de logică: unele vor fi rezultatul unei gândiri extravagante sau al unor tendințe interioare marcate de exasperarea la care i-a adus o situație financiară (patrimonială) care nu se rezolvă de mult timp. De evitat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

LEU

Din 17 martie, după ora 16:25, atmosferă încărcată în planul relațiilor parteneriale, risc al unor schimburi de cuvinte total neinspirate, dar care pot inflama o relație șubredă sau care pot complica un dialog în care funcționează, la cote înalte, orgoliile, vanitățile și interesele egoiste. În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și se va plasa în tranzit prin casa a X-a a carierei și a ascensiunii sociale, a succesului și a imaginii publice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

FECIOARA

În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, se va plasa în tranzit prin casa a IX-a, a conștiinței, a crezurilor înalte și a speranțelor profesionale. În ipostaza de Mic Benefic și protector, planeta Venus, aflată în domiciliu, va exercita un rol pozitiv în consolidarea unor opinii și convingeri care, la rândul lor, vor sta la baza unor decizii esențiale pentru evoluția lor socio-profesională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

BALANȚA

Din 17 martie, după ora 16:25, dorință de evadare dintr-un spațiu controlat de obligațiile ce decurg dintr-un angajament afectiv. Dorință de a trăi liber, necontrolat, după placul inimii; interes pentru micile provocări existențiale care le pot umple sufletul de bucurie sau îi pot motiva pe o direcție de viață (inspirație, creație artistică, artă interpretativă).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

SCORPION

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, disponibilitate redusă pentru dialogurile care nu au o temă clară, care vehiculează informații neserioase. Posibilă amânare (întârziere, contramandare) a unei deplasări. Din 17 martie, după ora 16:25, situații complicate în casă sau în relațiile de familie pe care nativul va trebui să le gestioneze sau să le arbitreze.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

SĂGETĂTOR

În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, se va plasa în tranzit prin casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, precum și a activității profesionale (muncă, salarizare). Aflându-se în zodia pe care o guvernează, planeta Venus va exercita o influență puternică asupra acestor domenii și va introduce factori astrali favorabili vindecării sau recuperării după o suferință (boală, operație, accident, criză prelungită) și recăpătării stabilității organice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

CAPRICORN

Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, Luna va tranzita zodia Capricornilor, dar, în conjuncție cu Pluton, va genera o stare de spirit anostă; lipsă de motivație sau de entuziasm față de multe teme de viață personală, publică sau profesională; rutină, plictiseală, nevoie de singurătate în vederea calmării spiritului. Din 17 martie, după ora 16:25, posibile surprize în plan bănesc venite, mai ales, dinspre regimul salarial sau al plăților ocazionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

VĂRSĂTOR

Din 17 martie, după ora 16:25, Luna va traversa zodia Vărsătorului și se va plasa în tranzit prin casa I a celor despre care vorbim acum, schimbând în mod vizibil disponibilitatea lor lăuntrică: Vărsătorii vor redeveni activi și vor fi plini de inițiativă, dezinvolți și simpatici. În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, se va plasa în tranzit prin casa a IV-a a relațiilor de familie și a problemelor gospodărești, locative și patrimoniale, creând un răstimp favorabil rezolvării multor chestiuni restante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023

PEȘTI

Intervențiile lor vor fi bine primite și vor stârni interesul sau respectul și admirația participanților. Între 15 martie, după ora 14:06, și 17 martie, după-amiaza, nativii vor dezvolta reticențe și vor lua distanță față de un prieten sau un grup de apropiați care nu-i mai fac o impresie bună, îl dezamăgesc sau de care nu se mai simte apropiat în urma diferențelor de păreri, opinii, convingeri, interese și decizii tot mai mari care s-au conturat între ei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 11 – 17 martie 2023


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop