Horoscop 16 decembrie, ambiții de a reuși, orgoliu pus la încercare

Horoscop 16 decembrie, lucrurile se vor schimba în perioada următoare. Apar drumuri noi, se închid unele. Se dărâmă poduri și se construiesc altele.

BERBEC

Sunteți rupt între două direcții, trecut și viitor. Priviți cu nostalgie în trecut dar cu neliniște în viitor. Trebuie să luați o decizie despre ceva ce s-a întâmplat. Partea ciudată este că nu vă place nici prezentul și nu sunteți mulțumit de cum s-au întâmplat lucrurile în trecut. Nu știți ce să faceți.

TAUR

Decizii bune și soluții, vin sfaturi și îndrumări. Aveți claritate în tot ceea ce faceți, sunt admirat pentru ceea ce faceți. Vă remarcați iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate sub diverse forme.

GEMENI

Sunteți dominat de anumite persoane din viața voastră. Nu prea vă priește această situație, este o autoritate acolo care nu vă place. S-ar putea să greșiți și să lăsați o impresie ciudată.

RAC

Sunteți sub influența aspectului delicat Pluto și Lilith. Astăzi veți avea o surpriză neplăcută din partea unei persoane dragi, de câteva zile tot ați simțit că ceva nu e ok. Ați mirosit ceva, aveți dubii, priviți cu teamă ce se întâmplă. Încrederea s-a cam dus…

LEU

Cineva vă pune bețe în roate, nu vă lasă să vă desfășurați cum vreți. Nu depinde de voi din păcate, alte persoane sunt responsabile de frânele pe care le primiți. E posibil să vă împotmoliți într-o relație. Este multă dezamăgire la mijloc.

FECIOARA

Luna asta este problematică pentru voi, aveți multe direcții, opțiuni, cereri, vă împrăștiați în multe direcții. Se știe că voi puteți să fiți polivalent doar acum este prea mult și nu mai faceți față. Sunt cam multe. Ar trebui să faceți lucrurile în funcție de priorități.

BALANȚA

Aveți o emoție ciudată, un motiv de îngrijorare, temeri, întrebări. Este mult stres la voi în viață, dar există și o compensație. Fiecare va realiza care este partea care funcționează.

SCORPION

Opreliști care au legătură cu documente oficiale, puteți fi amânat, cu timp pierdut, resurse inutile. Aceste piedici au rostul lor. Mai învățați ceva, este o lecție.

SĂGETĂTOR

Bețe în roate pentru voi, lucrurile nu se rezolvă, stagnează. Vi se pune ambiția la încercare, mulți vor abandona un proiect, dar alții se vor ambiționa mai mult.

CAPRICORN

Vi se cere un efort susținut pentru a ajunge într-un punct, dar nu vă lăsați. Vă vin idei, prindeți curaj, nu e ușor, dar aveți multă ambiție de a reuși.

VĂRSĂTOR

Sunteți firi independente și nu vă place să depindeți de cineva, vă taie elanul faptul că nu sunteți în elementul vostru. Sunteți dezamăgiți de noile date pe care le primiți.

PEȘTI

Faceți echipă bună cu cineva, poate fi partenerul de viață, cel mai bun prieten. În perioada care va urma multe lucruri se vor schimba în viața voastră.

HOROSCOPUL ANULUI 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop