Horoscop de weekend, 16 -17 iulie: nevoie de dragoste și de intimitate

Horoscop de weekend, 16 – 17 iulie, nevoie de dragoste și de intimitate.

BERBEC

Beneficiați de multă dragoste și sunteți dornici de iubire, dăruiți celor din jur dragostea voastră. Sunteți un partener de viață bun, vă întâlniți cu familia, aveți motive de împlinire și bucurie. Celebrați ceva alături de oamenii dragi. Vin vești minunate, emoționante.

TAUR

Vă schimbați brusc energia, sunteți puși în situația de a face ceva nepotrivit, este o abatere de la regulă. Vă călcați pe orgoliu și pe mândrie. Nu sunteți mulțumiți de voi.

GEMENI

Aveți sentimentul că ați pierdut ceva, s-a întâmplat ceva în viața voastră de curând. Trebuie să vă adaptați la ceva nou, vă plângeți de lipsă de echilibru, dar trebuie să mergeți înainte.

RAC

Luați o decizie drastică, o renunțare la ceva. Ieșiți dintr-o relație, puneți punct și o luați de la capăt, vă lăsați de un viciu, renunțați la un balast. Este o decizie de la care aveți mari așteptări. Ieșiți dintr-o etapă a vieții voastre.

LEU

Ați rămas setat pe niște treburi de la serviciu, chiar și în acest weekend sunteți cu gândul la serviciu. Stați tot weekendul cu telefonul la ureche, cu mintea și gândul la job. Sunteți căutat să rezolvați problemele altora.

FECIOARA

Dialog, discuții, comunicare. Vă exprimați părerile, opiniile, aveți curaj să spuneți tot ce n-ați spus. Sunteți vehemenți în dialog, vă contraziceți, vreți să vă impuneți.

BALANȚA

Vă simțiți bine, treceți printr-o perioadă în care renaște un vis mai vechi. Nu este ceva nou, dar acum îi mai dați o șansă. Readuceți de la naftalină o dorință mai vechi, se reactivează o dorință.

SCORPION

Vă ocupați de dragoste la modul cel mai intens. Aveți pe cineva alături care vă prețuiește, este o comunicare foarte bună. Începeți să priviți pe cineva cu alți ochi.

SĂGETĂTOR

Sunteți atrași în mreje de cineva, vă aruncați în vâltoare, poate fi o cucerire sentimentală, o cucerire intensă, o escapadă. Nu prea rezistați, vă cam prinde în mreje. Trebuie să fiți cu ochii în patru să nu fie praf în ochi.

CAPRICORN

Puteți avea o discuție serioasă cu cineva, aflați ceva interesant care vă îngrijorează. Vă dă de gândit, ieșiți din weekendul acesta cu noi energii.

VĂRSĂTOR

Aveți multe pe cap, sunteți obosiți, aveți restanțe, treburi nerezolvate, probleme de natură financiară, agenda voastră este plină. Vă simțiți sufocați și extenuați. Începeți cu lucrurile ușoare, faceți ordine în lucruri.

PEȘTI

Vă e dor de cineva, gândul zboară la cineva care vă lipsește și care e departe. Weekendul acesta puteți găsi ceva care să vă abată gândul de la lipsa din suflet. Încercați să nu vă mai gândiți la lucrul acela, gata cu plânsul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop