Horoscop Urania: 11 – 15 aprilie, află de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează

Horoscop Urania, 11 – 15 aprilie. Află de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În ziua de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 13 iunie, va introduce un factor astral pozitiv pentru deciziile ce implică obținerea unor sume de bani sau cheltuirea lor. Atitudine pragmatică, eficientă, care va susține nevoia nativilor de a face un efort suplimentar pentru a câștiga bani din alte activități decât cele profesionale, salarizate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

TAUR

Între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, stare emoțională echilibrată, reacții adecvate, trăiri temperate, dorința de a avea parte de bucurii care să răspundă nevoii personale de a nu pierde timpul cu preocupări minore sau frivole
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

GEMENI

Gemenii se vor arăta siguri pe ei, vor insufla competență, vor stârni încredere în capacitățile lor personale sau profesionale. Nativii vor fi combativi în situațiile în care se lansează teorii sau soluții și proiecte cărora ei le vor găsi laturi șubrede sau insuficient motivate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

RAC

Între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, dialoguri marcate de pragmatism, de logică și de echilibru. Nevoia de a rezolva una sau mai multe chestiuni administrative pe calea documentelor (acte, înscrisuri, aprobări, cereri etc.).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

LEU

Între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, abordare calmă și metodică, cu răbdare și eficiență, a problemelor financiare sau administrative. Între 14 aprilie, după ora 23:46, și 15 aprilie, efort de a nu răspunde disproporționat controverselor sau nepotrivirilor de viziune, de înțelegere sau de atașamente ale nativilor cu ale celor cu care intră în dialog sau cu care se regăsesc în activități profesionale comune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

FECIOARA

În ziua de 11 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 13 iunie, va traversa casa conștiinței, a aspirațiilor și a evoluției personale prin rafinarea studiilor și perfecționarea profesională. Multe dintre dialogurile purtate de cei tineri, aflați în plin proces de acumulare a cunoștințelor, se vor consolida prin opțiuni bine motivate, echilibrate și solide din punct de vedere pedagogic.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

BALANȚA

Între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, starea de sănătate a acestor persoane pare să evolueze bine, normal și să le permită acestora să se bucure de întreaga lor capacitate fizică și psihică de muncă și activitate. Ei pot să găsească un tratament adecvat, un medicament la care organismul lor să răspundă corect.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

SCORPION

Între 14 aprilie, după ora 23:46, și 15 aprilie, răstimp destul de echilibrat, dar care va fi din ce în ce mai solicitat de apropiata fază de Lună Plină în Balanță, care va avea loc pe 16 aprilie și pe care nativii o vor resimți sub forma unei încărcări nervoase, a unor disfuncții cerebrale (oboseală, insomnie, nervozitate, agitație interioară, nerăbdare, comportament iritat).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

SĂGETĂTOR

Între 14 aprilie, după ora 23:46, și 15 aprilie, în relațiile nativilor cu unii prieteni începe să se resimtă un anume stres (comunicare defectuoasă, incapacitatea de a-și coordona programul, reacții de nedumerire sau de antipatie), pe fondul apropiatei Luni Pline din acest sector.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

CAPRICORN

Între 14 aprilie, după ora 23:46, și 15 aprilie, răstimp în care nativii vor face efortul să rămână echilibrați în contextul unor enervări stârnite de apropiata Lună Plină în Balanță, care va accentua riscul producerii unor evenimente destabilizatoare în viața de familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

VĂRSĂTOR

Între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, mecanisme instituționale care funcționează în avantajul nativului care poate primi ceea ce i se cuvine, ceea ce pretinde ori căruia i se dă astfel o mână de ajutor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

PEȘTI

Dacă, între 12 aprilie, după ora 17:08, și sfârșitul zilei de 14 aprilie, relațiile parteneriale vor avea o evoluție corectă, favorabilă sau nesperat de bună, acesta va fi meritul Peștilor, care vor ști să pună în joc toate calitățile lor pentru a realiza o împăcare, o alianță, a semna un contract, a da curs unui proiect comun.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 9 – 15 aprilie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal