Horoscop Urania 16 – 21 octombrie, iată de ce trebuie să te ferești săptămâna aceasta

Horoscop Urania 16 – 21 octombrie, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, relații sentimentale cultivate cu interes; Berbecii, mai ales cei tineri, se vor lăsa seduși de farmecul unor aventuri și de emoțiile care le vor oferi un univers afectiv incitant și le vor lăsa impresia că trăiesc viața din plin.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

TAUR

Posibile deplasări în vederea desfășurării unor activități curente, personale sau profesionale, nu însă și pentru relaxare sau plăcere. Context destul de bun prin încărcătura de energie și de mobilitate intelectuală pe care o va transmite nativilor care vor susține teste, probe de verificare a competențelor, examene teoretice sau practice, indiferent de vârstă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

GEMENI

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, nativii ar putea să se afirme energic și autoritar în spațiul socio-profesional, în cadrul unor întruniri sau dezbateri unde pot dezvolta o teorie, o argumentație, o demonstrație care să câștige încrederea, simpatia și respectul asistenței și specialiștilor care vor lua cunoștință de fondul de idei lansate de către nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

RAC

Nu va fi, poate, o perioadă destinsă, pe fondul disonanțelor bine știute care le grevează axa caselor I/VII și al presiunii puse de cuadraturile de pe axa caselor IV/X, dar le va spori sensibilitatea și inteligența emoțională. Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, fermitate și indisponibilitate spre compromisuri și acceptare a unor situații tulburi, riscante în plan bănesc (în viața de fiecare zi), financiar (la nivelul sumelor mari de bani) sau patrimonial.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

LEU

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn vitalitate, optimism; le va imprima un comportament energic, autoritar și mai puțin tolerant cu derapajele partenerilor moment în care se pot reedita, la o scară mai atenuată sau mai intensă, provocări mai vechi care îl vor obliga pe nativul pus în această situație să se regrupeze în jurul unei preocupări ce are legătură cu profesia, cariera, renumele, imaginea sau cu succesul personal.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

FECIOARA

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, discretă solicitare a axei cardio-vasculare care impune un ritm de muncă și un regim de viață supravegheate, mai puțin riscante și mai puțin solicitante. Între 20 octombrie, după ora 19:26, și 21 octombrie, echilibru, calm, răbdare, hărnicie, abordări practice, responsabile și atente la detalii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

BALANȚA

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, posibile întâlniri cu persoane importante prin funcție, statut socio-profesional, calități umane care le pot oferi nativilor tineri susținere și încurajare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

SCORPION

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, moment al ambițiilor profesionale, al conturării unei strategii menite să-i propulseze pe nativi în fruntea unei activități publice (postură de lider). Relațiile parteneriale continuă să fie obositoare și pline de surprize și să ridice condiții greu de acceptat de către nativi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

SĂGETĂTOR

Între 20 octombrie, după ora 19:26, și 21 octombrie, moment al credibilității profesionale, al consolidării unui statut public. Fără a fi vorba (neapărat) de succes, contextul astral va construi oportunități pentru afirmarea și confirmarea unor calități personale în ochii publicului, ai specialiștilor, ba chiar și ai rivalilor care nu-i vor putea nega nativului valoarea personală. E de speculat șansa de a reface o relație de prietenie după o lungă absență sau după o înstrăinare printr-un gest elegant, de amabilitate, care să permită reluarea dialogului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

CAPRICORN

. Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, principii ferme cu privire la bani, bunuri patrimoniale, drepturi cuvenite pe care nativii nu le vor negocia, rezistând în fața ofertelor, presiunilor, constrângerilor sau alternativelor ademenitoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

VĂRSĂTOR

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și 20 octombrie, se pot reedita niște întâlniri organizate cu niște săptămâni în urmă cu intenția de a discuta, negocia, tranzacționa ceva. Contextul astral al acestui moment nu va fi superior ipostazelor anterioare, așa că dialogurile vor fi mai mult sau mai puțin încordate, în funcție de natura temei abordate, dar vor avea menirea să consolideze în conștiința partenerilor atitudinea Vărsătorilor, dorințele, pretențiile și motivele pentru care aceștia resping o anumită formulă de împăcare sau de asociere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

PEȘTI

Între 18 octombrie, după ora 7:45, și seara zilei de 20 octombrie, axa celor două case ale sănătății va fi străbătută de un fior astral, care se va îndrepta spre zona cardio-vasculară și fiziologia sistemului nervos central și periferic, provocând disfuncții trecătoare, dar deranjante, dacă nu vor fi atenuate prin regim, medicație și o conduită adecvată. Între 20 octombrie, după ora 19:26, și 21 octombrie, abordare pragmatică a unor înțelegeri, contracte sau colaborări.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 15 – 21 octombrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop