Horoscop joi 13 octombrie, păreri de rău și regrete

Horoscop joi 13 octombrie, o zi a contrastelor, senzații contradictorii, păreri de rău și emoții, unele după altele. Un carusel de senzații, astăzi.

BERBEC

Nu primiți vești bune astăzi. Auziți o întâmplare care nu vă privește personal, dar sunteți oarecum implicați în poveste. Astfel de vești sunt declanșatoare de angoase pentru zodiile de foc.

TAUR

Te simți necopt, imatur, ca și cum evenimentele grave nu te privesc neapărat pe tine ci pe oamenii mari. Aceasta ar putea fi o supapă pentru a scăpa de probleme ascunzându-te sub mantia imaturității.

GEMENI

Ai un fel de a vedea lumea într-un mod copilăresc. Ceea ce nu este un lucru rău. Rău este dacă te manifești ca un copil în chestiuni serioase, bagatelizând lucrurile importante.

RAC

Nu te da drept altcineva cu scopul de a impresiona pe cineva. Mai devreme sau mai târziu te vei trăda și nu vei ajunge la rezultatul dorit. În plus, riști să te faci de râs.

LEU

Astăzi va trebui să faci un mic compromis pentru a depăși o situație neplăcută. Orgoliul tău nu e de acord cu această manevră, dar e calea cea mai sigură.

FECIOARA

Ești preocupat(ă) de confortul tău și vrei să te bucuri de un spațiu așa cum ai visat. Intenționezi să faci câteva investiții în locuință sau chiar să îmbunătățești ceva la mașină.

BALANȚA

Ai mare grijă la anturaj, câteodată prietenii sunt ca liftul: unii te duc în jos, alții te duc în sus. De tine depinde cum știi să-i alegi și cum te raportezi la relația cu cei din jur.

SCORPION

Astăzi este ziua în care tragi linie și vezi exact ce-ai realizat în ultimele 8 luni. Investiția a fost enormă, ai pus mult suflet, ai sperat la un deznodământ mulțumitor.

SĂGETĂTOR

Ce-ar fi să te eliberezi de tot și să iei o pauză? Să ieși la o cofetărie sau la o pizza? Pune totul pe hold și rupe-te de tot o jumătate de zi. O să te ajute!

CAPRICORN

Nu te mai grăbi să le faci pe toate. Te precipiți și riști să faci greșeli mari. Ia toate lucrurile așa cum vin, nu anticipa rezolvări și nu analiza în detaliu tot ce se întâmplă.

VĂRSĂTOR

Este o zi bună pentru nativii Vărsător. Pot primi bani sau o veste bună. Pot avea surpriza unei vizite neașteptate care le aduce multă bucurie.

PEȘTI

Pentru nativii Pești astăzi joi 13 nu aduce lucruri îmbucurătoare. Ghinioanele se țin lanț, nu faceți planuri importante și pe termen lung că le faceți degeaba.

Cei mai parsivi barbati, in functie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop