Horoscop Urania 9 – 14 aprilie 2023

Horoscop Urania 9 – 14 aprilie 2023, iată de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Din 14 aprilie, surprize ﹘ una sau mai multe ﹘ de la un prieten sau de la mai mulți; conjuncturi delicate pentru relațiile bazate pe simpatie și prețuire reciproc, afirmații stridente, decizii insolite și, eventual, ofensatoare pentru câte un Berbec. Răstimp favorabil între 11 și 13 aprilie în plan personal: o bucurie, o rezolvare corectă și avantajoasă, o împlinire pe fondul conjuncției între Soare și Jupiter în Berbec, ultima pentru următorii doisprezece ani. Mesaje discrete cu valoare de avertisment pentru casă și familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

TAUR

Între 11 aprilie, după ora 20:33, și miezul nopții de 13 aprilie, mecanisme de gândire răscolite de concluziile la care nativii au ajuns în urma unor întâlniri personale sau a participării lor la ședințe unde s-au pus probleme importante într-un registru de înțelegere și soluționare care i-a dezamăgit sau chiar i-a enervat pentru că, într-o măsură mai mică sau mai mare, îi implică și pe ei.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

GEMENI

Dar, între 14 și 15 aprilie, planeta Venus se va confrunta, pentru prima dată după aproximativ treizeci de ani, într-o cuadratură cu Saturn pe direcția Gemeni/Berbec, ceea ce se va reflecta în stabilitatea profesională, în imaginea publică și în credibilitatea lor. Conotația nu este negativă, dar unele rețineri sau blocaje manifestate discret se vor repeta în mai și în iunie și vor continua ceea ce s-a conturat acum.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

RAC

Între 11 aprilie, după ora 20:33, și miezul nopții de 13 aprilie, disponibilitate restrânsă față de o persoană cu care un nativ ar trebui să abordeze o temă de interes comun, dar o strângere de inimă îl va face să renunțe (să amâne) în ultimul moment la acest prilej. Poate că unii vor aștepta să se rezolve o latură importantă pentru viața lor profesională și, pe fondul acelei concluzii, să poată aborda adecvat și această chestiune partenerială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

LEU

Pe 11 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 7 mai, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, avantajând relațiile mai puțin serioase, responsabile sau de lungă durată. Este vorba de relații de scurtă durată, ocazionale, cu persoane care Leilor li se vor părea plăcute, agreabile sau utile lor în acel moment. Nevoie de distracție și de parteneri pentru preocupări comune (excursie, petrecere, relaxare în aer liber).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

FECIOARA

Pe 11 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 7 mai, va străbate sectorul carierei, al succesului și al imaginii publice. Micul Benefic le va permite să rezolve pe calea dialogului și a activării unor relații utile tot felul de disonanțe profesionale. În plus, ei vor fi percepuți ca niște persoane oneste și chiar simpatice, ceea ce îi va pune într-o lumină favorabilă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

BALANȚA

Dialogurile, conversațiile și întâlnirile oficiale se vor desfășura într-un cadru plăcut, favorabil stabilirii și menținerii unor relații degajate de stres și eliberate de antipatii. Între 11 aprilie, după ora 20:33, și miezul nopții de 13 aprilie, preocupări socio-profesionale, unele dificile, altele cu caracter urgent, care îi vor obliga pe cei născuți în zodia Balanței să se concentreze asupra lor în detrimentul treburilor domestice și a relațiilor de familie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

SCORPION

Între 11 aprilie, după ora 20:33, și miezul nopții de 13 aprilie, sector încorsetat de relațiile dificile cu una sau mai multe persoane (un grup) alături de care un nativ desfășoară o activitate de pregătire profesională, de perfecționare sau se implică în activități publice de larg interes.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

SĂGETĂTOR

Între 11 aprilie, după ora 20:33, și miezul nopții de 13 aprilie, mulți nativi își vor impune restricții în privința cheltuielilor și vor hotărî să adopte un mod de viață econom și responsabil față de venituri și economii. Din 14 aprilie, posibilă conversație dezagreabilă la o întâlnire (vecinătate la o întrunire, deplasare).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

CAPRICORN

Din 14 aprilie, posibil răstimp delicat din perspectiva banilor și a relațiilor salariale. Între 11 și 13 aprilie, context astral bun, dar care va dura puțin și nu se va mai repeta decât peste 12 ani (conjuncția Soare/Jupiter în Berbec, în casa a IV-a a familiei și a bunurilor patrimoniale): soluție inspirată? dreptate? înțelegere a nativilor cu una sau mai multe rude?
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

VĂRSĂTOR

Din 14 aprilie, Luna va tranzita zodia Vărsătorului și le va da celor care aparțin acestui semn un plus de fantezie, o minte sclipitoare, capacitatea de a găsi soluții și de a introduce schimbări necesare în viața și activitatea lor. Între 11 și 13 aprilie, șansa unui dialog esențial, a unei vești bune, a unei călătorii importante sau a unui examen trecut cu brio.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

PEȘTI

Este bine să nu fie exuberanți, contextul astral alunecos și versatil oferindu-le și capcane: să depășească măsura, să exagereze… Pe 11 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 7 mai, va tranzita sectorul relațiilor de familie și al preocupărilor domestice și va crea un cadru astral potrivit pentru dialogurile menite să împace părțile, să restabilească bunele sentimente, dar, atenție!, nu și încrederea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 8 – 14 aprilie 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal