Horoscop 11 mai, restart în viață, planuri noi

Horoscop 11 mai, începe o cursă nouă. Avem cu toții șansa începutului, dăm drumul la motoare. Poate fi vorba de iubire, afaceri, carieră, job. Se încarcă toate bateriile, prindem curaj.

BERBEC

Îl aveți pe Jupiter în casă, încă 5 zile. A adus schimbări majore, și o să ceară multe schimbări acest Jupiter. Se nasc ambiții noi, aveți planuri mărețe, aspirații înalte. Se schimbă destinul, sensul vieții.

TAUR

Intrați într-o zonă ciudată a vieții, se activează grijile și nesiguranțele. Vi se testează voința, lucrurile merg greu, condițiile sunt ușor nefavorabile. Vă e frică de a încerca lucruri noi.

GEMENI

Ceea ce vă așteaptă nu e ușor, urmează o etapă plină de lecții de viață, nu urmează lapte și miere. Mercur este retrograd așa că fiți atenți încotro porniți. Nu ridicați ștafeta prea sus, că o să vă fie greu. Nu faceți excese.

RAC

Este un moment de vârf, de succes. Vă afirmați, vă simțiți în centrul atenției, mai bun, mai frumos, primiți etichete frumoase. Să nu alunecați în infatuare. Trebuie să fiți un pic reținuți la laudele celor din jur, s-ar putea să fie lingușală.

LEU

Vă simțiți ca la școală, sunteți popular și vă simțiți atractiv și plăcut. Lumea vă admiră și vă acordă multă atenție. Sunteți asaltat de cei din jur, sunteți invitat la cafea, suc, este o perioadă de tatonări. Poate fi vorba de o nouă iubire.

FECIOARA

Aveți nevoie să vă retrageți în lumea voastră, vă macină gânduri ciudate. Aveți multe semne de întrebare, vă e teamă de viitor, nu vreți să luați decizii importante, este un mare tumult în interiorul sufletului vostru.

BALANȚA

Se schimbă registrul în viața voastră, sunteți în mijlocul unei acțiuni. Reconfigurați traseul, schimbați macazul. Dacă e vorba de o relație, trebuie să găsiți o alternativă, o altă variantă. Este un moment de decizie și de alegere. Voi vreți un final și vreți să iasă bine…

SCORPION

Vă dă mult curaj acest Jupiter în Berbec. Vă asumați sarcini noi, sunteți pregătiți pentru lucruri noi, veți munci mai mult, vă asumați mai mult, vă implicați mai mult. Este un pas înainte. Vi se dă viața peste cap.

SĂGETĂTOR

Pasiune, poftă de viață, iubire, descătușare. Jupiter dă cu ușa de perete la voi în zodie, dacă aveați dubii cu privire la ceva, ei bine, iată că se întâmplă! Renunțați la negări, limite, condiționări. Cu Jupiter veți trăi tot ce n-ați trăit până acum. Veți face lucruri extraordinare.

CAPRICORN

Jubilați că vi se face dreptate, sunteți siguri de voi, conflictele se rezolvă, tensiunile legate de acte se risipesc. Veți câștiga un proces, se face dreptate dacă cineva a greșit față de voi. Karma nu doarme, cineva va plăti pentru un rău făcut.

VĂRSĂTOR

Vă preocupă relațiile, dacă ceva nu mergea bine, se limpezesc lucrurile. Relațiile se echilibrează, dați a doua șansă unei relații, uitați de blocajele din trecut. Se produce o scânteie de atracție între voi și o persoană.

PEȘTI

Răsuflați ușurați că s-a încheiat ceva în viața voastră. Mulți e posibil să regrete acest final, o să simțiți nostalgii. O să vă înțelegi mai bine pe voi după această despărțire, este o lecție importantă pentru voi.

fOTO: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop