Horoscop Urania 14 – 18 martie: disconfort, inadaptare, lipsă de satisfacție în cuplu

Horoscop Urania: 14 – 18 martie, ultima săptămână de Pești. Un final de drum pentru mulți nativi. Disconfort, inadaptare, lipsă de satisfacție în cuplu

BERBEC

Cei tineri sau încă tineri vor simți nevoia de a fi iubiți, de a iniția povești de dragoste și aventuri care să le dea impresia că trăiesc din plin plăcerile vieții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

TAUR

Provocări mai greu de susținut, în chip profitabil și armonios, între muncă și viața de familie, între responsabilitățile socio-profesionale și grijile cotidiene. În funcție de importanța sau de urgența lor, unele vor fi amânate, rezolvate parțial sau abandonate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

GEMENI

Unii Gemeni se vor face remarcați prin autoritatea atitudinii și maturitatea abordării unei controverse. Alte persoane vor fi obligate să se apere, să dea explicații și să-și argumenteze o decizie sau o afirmație importantă în contextul activității pe care o desfășoară. Între 16 martie, după ora 6:59, și 18 martie, la prânz, o chestiune de familie, relațională sau patrimonială, se va pune răspicat în fața nativilor care, astfel, nu o vor mai putea evita.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

RAC

Nota generală va fi de ostilitate și de măsuri contrare intereselor lor care îi revoltă pe nativi și pe care aceștia le vor contesta, le vor respinge ori vor încerca să le elimine din câmpul lor de acțiune.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

LEU

Leii trebuie să ia în serios chiar și ofertele ce li se par modeste ori banale sau ipostazele care, chiar dacă, pentru moment, nu le aduc avantaje strălucitoare, pot să le asigure o evoluție favorabilă pentru mulți ani de acum încolo. Și discuțiile pot fi profitabile, permițând găsirea unor soluții reciproc avantajoase, a stingerii unor datorii, a temperării unor conflicte pe teme patrimoniale sau bănești.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

FECIOARA

Sporturile practicate imprudent, munca intensă, efortul nechibzuit pot crea disfuncții de moment sau chiar accidente (rupturi musculare, edeme, fracturi, traumatisme, entorse, tulburări de mișcare sau de irigare cu sânge).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

BALANȚA

Tulburări în plan afectiv, cu reacții bruște, regretate sau regretabile ulterior și greu de acceptat de către cei care le vor suporta și care pot riposta, la rândul lor. Între 16 martie, după ora 6:59, și 18 martie, la prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Pline în Fecioară, din 18 martie, context în care nu aparatul digestiv și funcțiile metabolice vor fi cele solicitate, ci, dimpotrivă, latura psihică.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

SCORPION

Confruntări cu situații inedite în plan social pentru cei care au funcții și răspunderi speciale. Între 16 martie, după ora 6:59, și 18 martie, la prânz, relațiile de prietenie vor sta sub semnul Lunii Pline în Fecioară, din 18 martie, context care va arunca o semnificație aparte unora dintre persoanele considerate de către nativi prieteni.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

SĂGETĂTOR

Între 16 martie, după ora 6:59, și 18 martie, la prânz, activitate desfășurată ordonat, metodic, cu folos, fără stres și fără piedici. În dimineața zilei de 18 martie se va produce faza de Lună Plină în Fecioară, care le va influența nativilor sectorul vieții publice, al funcțiilor și al răspunderilor profesionale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

CAPRICORN

Capricornii vor fi meticuloși, vor studia atent condițiile în care se desfășoară o ipostază de viață, vor estima pierderile și câștigurile și vor proceda în consecință, nelăsând nimic la voia întâmplării, a reacțiilor de moment, spontane, dar superficiale și, prin asta, vulnerabile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

VĂRSĂTOR

Din 18 martie, după ora 13:26, până pe 20 martie, Vărsătorii se vor constitui în observatori atenți și mai puțin implicați afectiv în evoluția evenimentelor, ceea ce le va permite să tragă concluzii realiste și echilibrate asupra realității pe care o analizează sau în mijlocul căreia își desfășoară activitatea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

PEȘTI

Între 16 martie, după ora 6:59, și 18 martie, la prânz, relațiile parteneriale vor sta sub semnul Lunii Pline în Fecioară, din 18 martie, ceea ce pare a fi un aspect astral pozitiv; în mod normal, ea ar trebui să introducă în dialog, în colaborări sau chiar în dispute note rezonabile, precum și dorința reciprocă de a rezolva o situație și de a nu șicana partenerul de viață, de contract, de premisă socială.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 12 – 18 martie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal