Horoscop Urania: 7 – 11 martie

Horoscop Urania: 7 – 11 martie – Marte și Venus vor intra în zodia Vărsătorului

BERBEC

În următoarele săptămâni, contextul astral nu va fi deloc confortabil și-i va pune de mai multe ori pe cei născuți în Berbec în situații delicate, obligându-i să suporte dialoguri, comportamente sau decizii dintre cele mai ciudate venite din partea unor apropiați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

TAUR

Situații de viață curentă care îl obligă pe câte un nativ să facă cheltuieli suplimentare, eventual chiar să aibă o pagubă financiară sau să facă o cheltuială neinspirată. De aceea, bine ar fi ca Taurii să nu se lase influențați de prieteni când va fi vorba de operațiuni cu banii ori de decizii care privesc sume importante.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

GEMENI

Impulsuri mai puțin coerente (indecizie, dificultatea de a trece la acțiune, gânduri, reacții și comportamente dintr-o extremă în alta fără o motivație coerentă, disponibilitate de a se lăsa influențați de impresiile de moment insuficient cântărite).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

RAC

În ziua de 6 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 15 aprilie, va introduce factori importanți de destabilizare financiară. Cei născuți în Rac trebuie să se înarmeze cu răbdare, cu calm și cu argumente pentru a înfrunta situațiile neprevăzute care se pot produce de-a lungul acestui răstimp ca să nu fie luați prin surprindere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

LEU

În ziua de 6 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 15 aprilie, va introduce factori de instabilitate în sectorul relațiilor parteneriale: evenimentele îi vor obliga pe unii sau pe ceilalți să-și schimbe prioritățile, obiectivele de viață și activitate, interesele sau chiar capacitatea de a face față dificultăților nou-apărute în viața lor;
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

FECIOARA

Marte va patrona posibilele schimbări de statut profesional care vor veni pe nepregătite și care vor ridica probleme de stabilitate la locul de muncă. Tot în ziua de 6 martie, în zodia Vărsătorului va intra și planeta Venus; aceasta, până pe 5 aprilie, va tempera intensitatea și bruschețea influenței planetei Marte, în același sector al sănătății și al muncii, introducând schimbări pozitive.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

BALANȚA

Unii nativi vor avea chef de aventură, de schimbare a „peisajului sentimental', vor simți nevoia de libertate, de independență sau de abandon al unor obiceiuri de viață în doi care le dau un sentiment apăsător de monotonie sufletească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

SCORPION

Evenimente care vor influența viața de familie, condițiile locative și regimul patrimonial (imobiliar sau funciar). Între 6 martie, după ora 10:00, și seara zilei de 8 martie, relațiile parteneriale vor evolua în același context ca și până acum doar că, de-a lungul următoarelor zile, Scorpionii se vor confrunta cu premize contradictorii, destabilizatoare asupra cărora vor trebui să mediteze pentru a-și lua măsuri de protecție și a identifica soluțiile realiste pentru a nu fi luați prin surprindere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

SĂGETĂTOR

Numeroși factori de discordie și conflict pe multiplele planuri ale comunicării: dialog inter-uman, relații între nativi și frați sau între nativi și vecini ori cunoscuții ocazionali pe fondul unei deplasări, contradicții în condițiile unor ședințe, sesiuni, întruniri. Ideile vehiculate nu vor fi acceptate cu ușurință de către nativi care vor respinge vehement atât conținutul unor informații, vești, păreri, concluzii, îndemnuri cât și soluțiile impuse din afară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

CAPRICORN

Între 6 martie, după ora 10:00, și seara zilei de 8 martie, viața sentimentală va evolua în nota instalată de ceva vreme chiar dacă unii nu vor fi mulțumiți de asta și și-ar dori o schimbare. Între 8 martie, după ora 20:40, și dimineața zilei de 11 martie, stare de spirit schimbătoare, comportament marcat de neatenție, superficialitate, greșeli;
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

VĂRSĂTOR

În ziua de 6 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 15 aprilie, va străbate casa I a personalității și a identității Vărsătorilor, dându-le voință, dorință de schimbare, idei, inițiativă, forță mentală, reacții rapide, mental puternic dar, de la un punct încolo, multe dintre influențe nu-i vor avantaja pe acești nativi pentru că îi vor face lipsiți de măsură, obositori, incapabili să se abțină în fața unui risc ba chiar îi va împinge să caute pericolele pentru a demonstra cât de puternici sunt.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

PEȘTI

În ziua de 6 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 15 aprilie, va începe să tranziteze un sector greu de armonizat între natura ascunsă, discretă, enigmatică a casei a XII-a și natura deschisă, evidentă, categorică a zodiei Vărsător precum și cu felul impulsiv de a acționa al planetei Marte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 5 – 11 martie

Citeste și:

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop