Horoscop de weekend: 9 – 10 iulie

Horoscop de weekend: 9 – 10 iulie, discuții și certuri, dispute și contradicții. Se poate ajunge la agresivitate și reacții bizare.

BERBEC

Așteptați de ceva vreme un semn de la cineva, s-ar putea să se întâmple reversul. Ceea ce trebuia să fie o bucurie, este mai mult o dezamăgire, este o alunecare către un alt sector emoțional. Este o discrepanță foarte mare, o dezamăgire. Evitați discuțiile cu tentă negativă.

TAUR

Jucați un rol important în viața unei persoane, cineva are nevoie de voi, cu un sfat și ajutor. Dar din păcate nu primiți mulțumiri, ci cârcoteli și bârfe. Știți cum se spune… Facerea de bine… Nimic din ce faceți nu este recunoscut și valorizat. Părerea voastră este desființată într-un mod rece și distant.

GEMENI

Nu vă simțiți bine, parcă aveți un presentiment ciudat, este greu de exprimat ce simțiți. Nici nu prea dormiți bine din cauza asta. Sunteți îngrijorat de soarta unei persoane dragi sau chiar de-a voastră, simțiți că ceva urât o să se întâmple, din această cauză sunteți plin de stres.

RAC

Sunteți mândri de munca voastră din ultimul timp, ați avut o miză și o motivație atât de mare încât v-ați autodepășit. Ați vrut premiul cel mare iar succesul este acum al vostru, deși au fost multe piedici pe parcurs. Meritați aplauze pentru felul cum ați depășit situația.

LEU

Aveați niște planuri, trebuia să ieșiți undeva, dar vă treziți cu o surpriză total neplăcută care vă scoate din uz. S-ar putea să fie și o problemă de sănătate. Toate planurile sunt năruite. Prima reacție este de nervi și cădere, toate sunt date peste cap.

FECIOARA

Aveți alături oameni dragi care simt că vă apasă ceva pe suflet. Ceva nu e ok cu voi din punct de vedere emoțional. Vă deschideți sufletul și asta vă liniștește. Există un om care aduce echilibru în viața voastră. Legea compensației funcționează, primiți ceea ce aveți nevoie.

BALANȚA

Oamenii din jur nu sunt printre cei mai plăcuți, sunt încăpățânați, au orgoliu, consideră că doar părerea lor contează, se impun, sunt aroganți, despotici. Poate fi cineva din familie. Cineva cu agresivitate verbală, toxici. Nu vă simțiți bine în preajma lor, vă retrageți din calea lor.

SCORPION

Resimțiți foarte tare energia negativă dintre Neptun și Pluto. Deveniți voi înșivă o sursă de stres care va deranja atmosfera din jur. Oamenii din preajma voastră vor considera atitudinea voastră drept un atac la persoană.

SĂGETĂTOR

Este un conflict în jurul vostru, poate fi cineva din familie cu o poziție superioară. Poate fi cineva mai mare ca vârstă. V-a mai rănit și în trecut, nu e prima dată când aveți un astfel de conflict. Zilele acestea spune un lucru extrem de neprietenos care vă rănește enorm.

CAPRICORN

Ocilați între mai multe stări, dați de dovadă de indecizie, incoerență, uitați ce ați promis, vă răzgândiți, ba e caldă, ba e rece. Sunteți instabil, jucăuș, superficial, nu vă concentrați, aruncați cu păreri fără a le da vreo consistență. Nu se poate bază pe ce spuneți voi.

VĂRSĂTOR

Pică ceva din planurile de weekend, apar piedici, schimbări de program, unii oameni cu care aveați planuri nu mai sunt disponibili. Unii nativi se pot plânge de bani, s-au schimbat datele problemei. Se amână anumite situații.

PEȘTI

S-ar putea să fiți înconjurat de oameni, puneți mare preț pe viața în doi, aveți întâlnire cu cineva drag, este un tandem plăcut. Pentru unii există șanse reale să cunoască pe cineva, un om complet diferit de voi. Pot fi doi oameni foarte diferiți, dar descoperiți că aceste mari diferențe sunt puncvtul de plecare în relație.

Citeste și:

Compatibilitățile Berbecului în afaceri, profesie și carieră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop