Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur prevede că luna aceasta cariera va fi pe primul loc pentru tine. Aspectele cele mai semnificative vor fi de ordin profesional, în timp ce viața de familie și cea emoțională vor fi lipsite de spectaculozitate.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur

Vei avea toată puterea și libertatea de a lua decizii privind obiective importante. Ceilalți se vor descurca și fără tine, pentru că tu trebuie să-ți folosești toate abilitățile și toată capacitatea în scopurile proprii.

Spiritualitatea va fi un aspect proeminent în viața ta în luna martie. Vei observa lucruri pe care, de obicei, le treci cu vederea, inclusiv percepții și intuiții pe care le vei avea și care te vor ajuta să iei decizii importante. Este posibil să te atragă o activitate spirituală nouă și persoanele care-ți pot oferi îndrumare. În aceeași ordine de idei, vei fi interesată de acte caritabile, de îndrumarea cuiva. Chiar dacă nu vei începe imediat o asemnea activitate, acum îi vei pune bazele.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Dacă ești singură, este posibil ca dragostea să te aștepte undeva, într-un mediu de activitate spirituală sau caritabilă. Poate să fie o persoană pe care o cunoști deja dar cu care, până acum, nu te-ai întâlnit pe nicio lungime de undă.

Viața în cuplu va fi foarte plăcută, mai ales spre sfârșitul lunii. Conform dispoziției și energiei tale, s-ar putea să plănuiești o sarcină.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Concentrarea ta prioritară pe carieră n-o să-ți aducă neapărat progrese imediate. Va fi o lună ceva mai potolită decât precedentele. Dar tocmai această conjunctură te va ajuta să acumulezi abilități profesionale noi, să-ți lărgești puțin aria de competență și, mai ales, să-ți creezi niște conexiuni foarte utile în viitor.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: BANI

Luna aceasta, mai ales după data de 20, Marte nu are un aspect favorabil pentru tine. Asta poate să afecteze ritmul în care îți vin banii.

Ar trebui să iei deciziile majore privind achizițiile și economiile în primele trei săptămâni ale lunii. Asta nu va fi greu, pentru că vei avea timp să planifici până când vor apărea plățile întârziate.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Sănătatea Taurului va se va îmbunătăți substanțial în martie. Toate sâcâielile și stările trecătoare de disconfort vor dispărea ca prin minune.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Taurului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop