Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec anticipează o perioadă în care vei avansa în direcția dorită. Important este să-ți definești clar ce îți dorești să realizezi, încotro vrei să te îndrepți. Interesele celorlalți vor trece pentru tine pe locul doi.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec

Este o lună ideală pentru a lansa noi proiecte. Cum după data de 20 martie mercur nu-ți mai este favorabil, nu trebuie să-ți planifici după această dată nimic important în privința comunicării.

Luna martie se va caracteriza pentru tine prin înclinație spre misticism, desoperire de sine, evenimente sociale, legarea unor noi relații în domeniul profesional. Succesul tău va depinde de modul în care vei stabili un echilibru între toate acestea, dar și de felul în care vei ști să-i mulțumești pe cei cu care vei avea de-a face în aceste arii.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

După data de 22 martie, vei avea oportunitatea de a întâlni potențiali parteneri în mediul spiritual pe care îl vei frecventa. De altfel, interesul tău se va îndrepta către persoane cu care să poți stabili asemnea conexiuni spirituale.

De asemnea, este posibil să întâlnești dragostea în contextul unei activități umanitare sau sociale la care vei participa.

Dacă ești într-o relație, s-ar putea să ai parte de oarecare tulburare. Ești într-o perioadă în care standardele tale etice sunt în creștere, inclusiv în domeniul relației, iar partenerul tău s-ar putea să nu se ridice la nivelul cerut de tine. Este posibil să ai pretenții exagerate, deci, înainte de a trece la reproșuri și sancțiuni, încearcă să privești lucrurile și din punctul lui de vedere.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

În cea mai mare parte a lunii martie, lucrurile vor fi lejere la muncă. Dar spre sfârșitul lunii, va începe o perioadă agitată.

Folosește această perioadă relaxată pentru a-ți revizui obiectivele și strategiile. Până pe 20 martie, Mercur, planeta comunicării, este de partea ta. În aceasă perioadă a lunii, ai mai multe șanse să-ți găsești un job nou sau să obții o schimbare la jobul actual.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: BANI

Luna martie îți aduce câteva oportunități de câștig suplimentar. Ceea ce va constitui o provocare va fi să alegi inspirat sursa. Dacă unele proiecte par mai bănoase și mai la îndemână, s-ar putea să preferi altele care au șanse să se permanentizeze. Gândește-te ce urmărești cu adevărat și alege înțelept.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Sănătatea ta este într-un trend ascendent în luna martie. Mercur are, pe lângă atuul comunicării bune, și un efect de agitație, de ușor dezechilibru asupra organismului. Dacă ai o afecțiune, după data de 20, când Mercur se va retrage, afecțiunea ta va merge spre ameliorare și vindecare.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Berbecului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop