Horoscop miercuri 6 iulie, zodia care vede fața ascunsă a oamenilor din jur

Horoscop miercuri 6 iulie. O zodie va avea o intuiție fantastică și vor putea vedea fața ascunsă a celor din jurul lor, de la care nu se așteaptă.

BERBEC

Sunteți în faza unui nou început. Ceva s-a terminat și începeți un alt nivel. Treceți într-o treaptă superioară. Doar că e obligatoriu să închideți capitolul trecut. Altfel, nu puteți merge mai departe. Visul nou nu poate începe cât timp trecutul nu e lăsat în urmă.

TAUR

Aveți energie și chef, poate și de sex. Sunteți remarcați, lumea vă vede și vă admiră, aveți curaj și tupeu. Vreți să vă implicați în diverse acțiuni. Nu sunteți nici comod, nici timid.

GEMENI

Vă uitați spre viitor cu mult interes, cu multe speranțe, faceți planuri mărețe, pentru toată vara, pentru tot anul. Visați mult! Nu mai aveți răbdare, vreți să săriți peste niște etape.

RAC

Unii dintre voi vă gândiți la o schimbare de decor, poate fi o evadare sau o vacanță. E posibil să fie o oboseală emoțională, ați trecut prin niște trăiri foarte intense. Vă trece prin cap să vă schimbați jobul, locul de muncă. Vă găsiți noi orizonturi.

LEU

Aveți bănuială că cineva drag face ceva pe la spatele vostru. Este multă obscuritate, multă ceață în jur, dacă aveați încredere în cineva, astăzi realizați că unii oameni au două fețe. Intuiția vă atrage atenția că există ceva ascuns.

FECIOARA

Primiți nișre refuzuri, ceva se blochează dar nu depinde de voi. Aveți ușile închise, nu se pot rezolva anumite lucruri.

BALANȚA

Faceți pe judecătorii și negociatorii și trebuie să interveniți într-un speță, conflict. Sunteți firi echitabile și juste de aceea veți oferi o judecată valoroasă.

SCORPION

Sunteți foarte nervoși, cineva din jurul vostru vă scoate din pepeni și creează o furtună în viața voastră. Sunteți foarte diferiți și nu vă puteți înțelege deloc. Nu se poate ajunge la o înțelegere și un compromis. Vă desparte un nivel mare de educație cu acest om.

SĂGETĂTOR

Faceți parte dintr-un grup de persoane unde jucați un rol important. Sunteți un exemplu demn de urmat pentru ceilalți, sunteți un lider în adevăratul sens al cuvântului. Aveți rolul de profesor și de mentor, dați mai departe ceea ce știți.

CAPRICORN

Aveți mult de lucru, dar nu dați randament din cauza unor colaboratori. Cei din jur cam pierd vremea, nu se pricep, și vă trag în jos.

VĂRSĂTOR

O decepție, o așteptare inutilă, ați avut ștacheta ridicată foarte sus. Dezamăgirea este la ordinea zilei, nu prea înțelegeți ce se întâmplă, poate fi o lipsă de comunicare, vorbiți două limbi diferite.

PEȘTI

Aveți mintea brici, aveți multe idei, discutați cu oameni inteligenți, experți într-un domeniu. Poate fi o întâlnire cu mult succes, aflați idei noi, va avea loc un schimb de experiență.

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop