Horoscop Urania: 4 – 7 iulie

Horoscop Urania: 4 – 7 iulie. Marte va intra în zodia Taurului. Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

Mecanism astral nefericit care va alimenta disputele gratuite între nativi și rude; se vor spune lucruri neadevărate, exagerate, din dorința de a convinge sau de a impresiona și care mai târziu vor fi regretate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

TAUR

Sfârșitul săptămânii va fi unul vulnerabil prin riscul de a spune ceva ce nu trebuie: fie nu-i momentul potrivit, fie formularea îi va deranja pe cei din jur, fie va conține exagerări regretabile ori atitudini subiective sau chiar pătimașe. Între 6 iulie, după ora 1:25, și dimineața zilei de 8 iulie, răstimp relativ normal pentru sănătate, cu excepția unor destabilizări interioare care le-ar putea afecta nativilor limpezimea de gândire.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

GEMENI

Între 6 iulie, după ora 1:25, și dimineața zilei de 8 iulie, stare bună interioară pe care Gemenii nu vor să o compromită; de aceea, vor încerca să se implice în acele activități care le permit să fie veseli, fericiți, motivați, să se bucure de viață (vacanțe, excursii, petreceri, distracții).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

RAC

Între 6 iulie, după ora 1:25, și dimineața zilei de 8 iulie, o neregulă la locul de muncă le poate da „bătăi de cap' sau îi poate atrage în dialoguri care nu le vor face deloc plăcere (Jupiter va face trei cuadraturi cu planetele din Rac: nedreptate, acuzații neîntemeiate).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

LEU

Între 3 iulie, după ora 15:32, și începutul zilei de 6 iulie, atenție la detaliile care pot fi speculate în chip inteligent pentru a realiza același obiectiv cu mai puțini bani ori pentru a face o cumpărătură oportună la un preț convenabil.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

FECIOARA

Din 8 iulie, după ora 8:15, discuții marcate de ostilitate, de afișarea antipatiei, de intoleranță. O temă importantă de viață ar putea fi subiectul unei dispute cu frații. Se menține activ scutul protector al planetei Venus în sectorul carierei, dar și al succesului la public în cazul artiștilor, creatorilor și interpreților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

BALANȚA

În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va introduce factori de conflict, de criză relațională, personală sau instituțională, pe fondul unor revendicări, pretenții, dosare sau procese în care nativul cere cota lui parte, despăgubiri, compensări, ajutoare, aprobarea unor scutiri de plăți și taxe. Respectivele probleme nu numai că nu se vor rezolva dar se vor complica prin acești factori subiectivi la sfârșitul lunii iulie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

SCORPION

În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va influența sectorul relațiilor parteneriale, al contractelor, al proceselor și al înțelegerilor doar că prezența acestei planete nu va fi un factor de temperare a asperităților ci unul care va scoate în evidență laturile dizarmonice împingând părțile la atitudini ostile care vor alimenta discordia anterioară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

SĂGETĂTOR

Între 6 iulie, după ora 01:25, și dimineața zilei de 8 iulie, efort de a nu sacrifica o relație de prietenie și chiar dacă felul în care ea evoluează nu-i place și nu-i convine deloc nativului dar, pentru moment, optează pentru diplomație. Din 8 iulie, după ora 08:15, stare de spirit răscolită de unele simptome care, așa cum vă avertizam mai înainte, pot să se manifeste din 5 iulie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

CAPRICORN

Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va da peste cap una sau mai multe relații contractuale (atenție, și căsătoria e o relație contractuală!) introducând o notă de absurd, de abuz și de neregulă majoră în abordarea unei chestiuni care, în realitate, ar putea să nu fie chiar atât de gravă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

VĂRSĂTOR

Între 6 iulie, după ora 01:25, și dimineața zilei de 8 iulie, călătorii stresante, deplasări cu peripeții (atenție, la cele efectuate pe apă cu diferite mijloace de transport; evitați improvizațiile). Din 8 iulie, după ora 08:15, premize dificile pentru cei care au funcții; alegeri dificile între mai multe urgențe (personale, familiale sau socio-profesionale).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

PEȘTI

Între 6 iulie, după ora 01:25, și dimineața zilei de 8 iulie, preocupări intense legate de rezolvarea unei chestiuni materiale. Din 8 iulie, după ora 08:15, sectorul comunicare va fi tulbure și pe direcția zdruncinării încrederii nativilor în niște oameni, instituții, programe, proiecte în care aceștia și-au pus încrederea sau speranța.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

Foto: arhiva Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop