Horoscop miercuri 5 iulie, acolo unde era bine, astăzi nu va mai fi

Horoscop miercuri 5 iulie. Se caută liniștea și calmul, se doresc rezultate și nu competiții. Acolo unde credeam că e totul ok, acolo vom avea mari surprize.

BERBEC

Parcă rămâneți fără energie și motivație. Nu v-ar displăcea o vacanță, Marte care a fost la voi în casă v-a pus într-o lumină bună. Trebuie s-o păstrați, să continuați eforturile. Astăzi faceți un bilanț.

TAUR

Până în 2024 Jupiter este la voi în zodie asta înseamnă că și toată vara va fi extraordinară. Este un eveniment astral unicat care vă poate schimba viața. Se apasă pedala de accelerație în viața voastră. Se naște ceva foarte atractiv.

GEMENI

Sunteți într-o mică pasă dificilă, ați rămas fără o resursă, vă victimizați. Ceva nu mai este în viața voastră. Cineva apare și vă sustrage atenția ca să nu vă mai gândiți la lipsurile vieții voastre.

RAC

Se schimbă prioritățile în viața voastră, altceva devine important pentru voi, puneți accent pe viața de cuplu, de familie. Nu v-ați ocupat de aceste probleme pentru că ați fost concentrat pe altceva.

LEU

Este un moment de bilanț, este o perioadă a concluziilor. Ceva se întâmplă astăzi complet de dos, o surpriză care vă schimbă energia. Din bine în rău, din rău în bine.

FECIOARA

Vă împărțiți în multe direcții, multe drumuri, sarcini, activități. Sunteți organizat și concentrat și nu vă scapă nimic. Vă preocupă banii.

BALANȚA

Puteți avea succes într-o situație, dar alții pot avea de suferit. Bucurați-vă de succesul vostru și nu vă uitați la insuccesele altora.

SCORPION

Nu prea aveți chef de ceva, de un obiectiv care până mai ieri vă plăcea foarte mult. Apare altceva în peisaj. Este un secret deocamdată, țineți secret ceva, aveți o viață paralelă. Păstrați doza de mister.

SĂGETĂTOR

Trebuie să rezolvați ceva, poate fi o chestiune legată de casă, este o problemă domestică. Astăzi le rezolvați, vin șanse din toate părțile, sunteți mai grijulii decât de obicei. Lucrurile merg bine.

CAPRICORN

Găsiți soluții la problemele pe care le aveți de ceva timp. Cineva sau ceva a încercat să vă țină pe loc, ați trecut prin niște eșecuri, dar voi v-ați învățat lecția. Nu mai greșiți a doua oară, nu mai greșiți.

VĂRSĂTOR

Trebuie sî fiți prudenți la viața voastră de familie, cineva s-ar purea să își bage coada, un musafir nepoftit intră în viața voastră, vă poate răni.

PEȘTI

Primiți niște blocaje, pot fi financiare, de comunicare. Ceva se amănă, poate fi și o problemă de sănătate. Trebuie să luați o pauză.

Citeste și:

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro