Horoscop miercuri 3 mai, o zi a clarificărilor

Horoscop miercuri 3 mai, ne grăbim să facem ceva, se schimbă datele unei probleme, tranzacții schimbate, surprize în plus sau în minus. Clarificăm unele situații.

BERBEC

A intrat Venus la voi în zodie, ceea ce vă face vedetele acestei perioade. Vă remarcați, vă simțiți bine, vă merg lucrurile din plin, primiți aprecieri și sunteți admirat pentru ceea ce faceți.

TAUR

Voi chiar aveți nevoie de o perioadă de relaxare, ați trecut prin multe. Nu merg anumite lucruri, poate e un semn că trebuie s-o lăsați mai moale. În viața personală, mai mult decât orice, aveți nevoie de liniște și de o pauză. Vreți să stați deoparte o perioadă.

GEMENI

Aveți de-a face cu persoane fățarnice și mincinoase, care vă spun doar vorbe goale. Nu credeți tot ce auziți, nu aplecați urechea la promisiuni. Cineva vrea să vă cucerească cu niște aparențe strălucitoare dar false.

RAC

Cineva din jur nu vă ajută, vă cam lasă singuri, sunt negativiști și vă trag înapoi. Vă taie tot elanul, ceea ce înseamnă că vă veți descurca singuri.

LEU

Vreți musai să aveți dreptate într-o confruntare de idei și de principii, este o luptă de putere. Argumentele voastre sunt solide ceea ce vă face câștigător. Doar că trebuie să luptați.

FECIOARA

Trebuie să faceți față unui tir de piedici puse de alții. Sunt în jur oameni care spun contrar invers, poate fi chiar partenerul de viață. Asta înseamnă că o mare confuzie se va crea în capul vostru.

BALANȚA

Sunteți într-un cuplu/situație unde există foarte mult dezechilibru. Trageți la o căruță slabă care nu știe direcția. Celălalt de lângă voi nu poate sau nu știe ce trebuie să facă. Greul cade pe voi.

SCORPION

Sunteți dornic să vă afirmați, trebuie să demonstrați că voi sunteți cei mai cei, vă ridicați împotriva unor nedreptăți. Nu vă lăsați călcați în picioare, vă puteți afirma la serviciu.

SĂGETĂTOR

Apare o piedică în viața profesională care amână un deznodământ. Nu vă deranjează foarte mult. Poate e ceva ce așteptați demult.

CAPRICORN

Puneți punct unei situații, răsuflați ușurați. Acum sunt ultimele retușuri care trebuie remediate. Este un final de etapă care v-a copleșit.

VĂRSĂTOR

E o zi mai liniștită în care vă ocupați de o activitate care vă aduce satisfacții. Aveți un sentiment de abundență de resurse.

PEȘTI

Vă reconfigurați viața, o lăsați mai moale, ați avut revelația că v-ați pierdut în propria agendă aglomerată. A venit vremea să realizați că v-ați sacrificat pentru alții.

Marie Ndiaye: În literatură nu-mi place când se închide cercul perfect, când sunt rezolvate toate situațiile. Viața reală nu e atât de simplă…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop