Horoscop miercuri 24 august: gură de aer proaspăt

Horoscop miercuri 24 august. Soarele este în Fecioară, toate motoarele sunt pornite. O zi încărcată de energie și poftă de a pune lucrurile la punct.

BERBEC

Un eveniment ciudat, nostalgie și regret pentru ceva care s-a terminat în viața voastră. Rămâneți cu amintirile și lucrurile frumoase, de mâine, la treabă, dar astăzi încă trăiți din amintiri.

TAUR

Aveți multe de făcut, deși se apropie un final. Sunteți preocupați de ceea ce urmează. Este un prag în care trebuie să luați o decizie. Din fericire aveți resurse și curaj să mergeți pe drumul pe care îl vreți.

GEMENI

Ceva major s-a întâmplat în viața voastră, ați trecut la un alt nivel, s-a încheiat un episod. Nu vă mai puteți întoarce la ce ați avut, o să vă gândiți dacă ați făcut bine sau nu…

RAC

S-a încheiat o perioadă bună care v-a încărcat cu energie. Aveți benzină în rezervor o perioadă de cel puțin o lună. O afacere începe să meargă, un sentiment neclar începe să se liniștească. Se naște un vis nou.

LEU

Vă simțiți ca în vacanță, aveți un tonus foarte bun, vesel, fără griji. Stârniți invidii pentru tonusul vostru, sunt oameni care vor să vă tragă înapoi. Rămâneți în lumea voastră.

FECIOARA

Vă simțiți ciudat, lăsați o treabă și vă apucați de alta. Vă preocupă ceva nou, se schimbă macazul. O luați pe altă cale, schimbați rutina.

BALANȚA

Simțiți că ceva urmează să se întâmple, parcă ceva trebuie să se schimbe. Auziți niște zvonuri și informații care vă aduc emoții. Poate fi o bănuială, o bârfă. Ceva care vă pune pe gânduri.

SCORPION

Sunteți foarte preocupați de ceva ce urmează să se întâmple în viața voastră. Știți că nu mai puteți schimba nimic, ce a depins de voi ați făcut, de acum, gata. Este începutul unei noi etape în care puneți mult suflet.

SĂGETĂTOR

Este un sentiment de final de etapă, treceți la nivelul următor, schimbați locul de muncă, un proiect, un efort. Sărbătoriți un final.

CAPRICORN

Veți fi într-o poziție foarte bună, ați adunat multe experiențe care acum vă ajută. Aveți tot ce vă trebuie ca să începeți un proiect nou.

VĂRSĂTOR

A rămas ceva nerezolvat în viața voastră din trecut, e cazul să faceți un pic de ordine, să nu lăsați vraiște în urma voastră. Faceți ordine. Vă uitați puțin înapoi să puneți totul la punct.

PEȘTI

Discuții în contradictoriu cu cineva apropiat, se pot auzi acuze și orgolii. Este o ceartă și se aduc la suprafață informații noi.

Citeste și:

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop