Horoscop miercuri 13 iulie, Luna Plină în Capricorn ne ajută să vedem unde am ajuns

Horoscop miercuri 13 iulie, Luna Plină în Capricorn ne ajută să vedem cum stăm cu viața profesională, jobul, satisfacțiile muncii noastre.

BERBEC

Ar trebui să străluciți, s-ar putea să fie un moment de apogeu într-un proiect personal. Un succes imens din viața voastră profesională a atras multe invidii, oameni care caută să vă dea jos de pe piedestal. Nu trebuie să vă intereseze nimeni. Voi sunteți admirați de mulți.

TAUR

Sunteți stimulați să spuneți ce aveți de spus. De multă vreme așteptați să spuneți cuiva vreo două, sunt adevăruri pe care de ceva timp simțeați nevoia să le scoateți la lumină. Acum vi se vede superioritatea și valoarea.

GEMENI

Aveți în preajmă persoane pe care le apreciați, vă place compania lor, vă simțiți bine în compania lor. Sunt prieteni buni, generoși, vă prețuiesc sincer. Venus e la voi în zodie deci e posibil să aveți admiratori care vă alimentează cu energie pozitivă.

RAC

Luna Plină de azi vă pune în cea mai bună lumină. Este momentul vostru, a sosit timpul să arătați ceva, să fiți văzuți. E ca și cum a răsărit soarele și pe strada voastră, meritați de mult timp momentul acesta. Este o recompensă așteptată.

LEU

Aveți mult de muncă, sunteți preocupați de job, cât de curând ajungeți la un rezultat final. Ați avut multe piedici, ați fost criticat, nu ați fost ajutat și nici susținut.

FECIOARA

Luna Plină este în sectorul Iubirii, trebuie să fiți atenți că e posibil ca această Lună să pună lumină pe ceva ce nu ați văzut foarte bine. Se văd secretele, adevăruri, ascunzișuri. Vă doare ceea ce veți vedea, dar mai bine să-l aflați decât să rămâneți în umbră.

BALANȚA

Luna Plină aprinde o lumină în casă și în viața personală. Este clară și sinceră. Nu mai puteți să idealizați o relație, puneți cărțile pe masă, spuneți lucrurile pe nume, este claritate, vă eliberați, sunt destăinuiri la mijloc. Sunt confesiuni.

SCORPION

S-ar putea să iasă la iveală o informație care multă vreme a fost bine ascunsă, cineva v-a ascuns ceva. N-a spus când trebuia dar astăzi iese la iveală această informație. A sosit vremea să umblați la sertarul cu amintiri.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să aveți parte de o bucurie, nici nu vă așteptați la așa ceva, cineva vă prețuiește, vă admiră, vă invidiază. Primiți afecțiune și atenție.

CAPRICORN

Luna Plină vă vizează direct, dar aveți o atitudine rezervată. Vă e frică să vă bucurați înainte de vreme, se anunță niște evenimente în viitor, însă voi nu sunteți entuziasmați ci mai mult precauți.

VĂRSĂTOR

Aveți nevoie de vacanță, de liniște, de intimitate. Vă doriți o seară romantică în doi, tihnă și iubire. Veți spune lucruri importante și șoptite. Se spun lucruri emoționante, adevăruri, explicații.

PEȘTI

Pentru voi trecutul are un rol clar, sunteți puși în fața unor amintiri. Iese ceva la iveală care trebuie clarificat. Cineva vă cere explicații pentru ceva din trecut.

Citeste și:

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește nativul din Taur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop