Horoscop joi 6 aprilie 2023: vindecare

Horoscop joi 6 aprilie 2023, vindecare și iluminare, găsim liniștea sufletească. Schimbare de sens la nivel mare. Este un mare final la o situație de viață unde nu am găsit soluții. Se termină ceva ce a început acum 6 luni.

BERBEC

Luna Plină declanșează o mare acțiune, butonul de start vine din partea unui om care este important în viața voastră. Veți face ceva de drag pentru cineva, sunteți pregătit de o aventură cu acest om. Faceți un lucru nebunesc pentru cineva. Asta vă aduce satisfacții.

TAUR

Momentul de Lună Plină are rol de vindecare, poate fi o problemă de sănătate. Vă treziți dintr-o dată înconjurați de oameni care vor să vă ofere ceva, prezența lor vă face bine, compania lor vă liniștește.

GEMENI

Echilibrul se instalează într-un anumit plan al vieții voastre, voi puteți fi prietenul de care cineva are nevoie, faceți ceva într-un tandem, în cuplu. Este loc și de iubire, puteți întâlni pe cineva sau poate reveni cineva în viața voastră.

RAC

Se activează dorința de a ieși din anonimat, se naște în voi un vis. Este un restart al unui vis de odinioară, care s-a oprit pe drum. Trebuie să reevaluați ce anume din povestea din trecut mai este valabil.

LEU

Apare o veste importantă pentru voi care vă rezolvă o problemă, vă trebuia o aprobare a unui document, este ceva legal, cu iz oficial. Se deschide o ușă către ceea ce v-ați propus voi să faceți, trebuie să-l duceți mai departe, către ce v-ați dorit.

FECIOARA

Momentul de Lună Plină vă strică niște planuri inițiale, este o schimbare de sens total neprevăzută, vă trebuie un răgaz de timp să vă reorganizați această nouă direcție, e nevoie de un timp de adaptare.

BALANȚA

Vă ajută foarte mult această Lună Plină, trebuie să vă uitați în utimele șase luni, puteți face o analiză retrospectivă a ultimelor luni. Puteți schimba lucruri chiar pe parcurs mai ales dacă simțiți că ceva nu e chiar conform dorințelor voastre.

SCORPION

Trebuie să faceți ceva dar vă trebuie o doză mare de curaj, și sunteți singuri în povestea asta, nu vă puteți baza pe nimeni. Faceți pe cont propriu, totul. Voi sunteți cel care trebuie să ducă în spate, totul.

SĂGETĂTOR

Motiv de palpitații, o relație care tocmai a început, este multă atracție, multă pasiune. O relație crește în intensitate, se spun vorbe frumoase, se fac planuri viitoare împreună.

CAPRICORN

Ieșiți din cutie, din anonimat, până acum nu v-ați arătat adevărata valoare și strălucire. Ați stat până acum în umbră, dar asta se încheie azi, voi aveți ceva de spus, de arătat și de demonstrat. Vă deblocați sau se deblochează ceva în viața voastră.

VĂRSĂTOR

Se deschid niște oportunități, se mărește cercul de prieteni și cunoștințe. Apar oameni noi în viața voastră, care sunt pe aceeași vibrație cu voi, cu aceleași dorințe și idei. Este un schimb reciproc avantajos.

PEȘTI

Crește ceva în viața voastră, primiți ceva meritat, poate fi ceva mai mult decât v-ați așteptat. Este un dar, oportunitate, șansă, ocazie mult mai bună decât ați visat. Este o răsplată. Este un moment sclipitor în viața voastră. Șansă mare de afirmare.

Zodiacul Chinezesc: cu cine ești compatibil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop