Horoscop joi 21 septembrie, multe confuzii astăzi

Horoscop joi 21 septembrie, ultimele zile din Zodia Fecioarei, ne apropiem de echinocțiu. O zi cu multe confuzii.

BERBEC

Aveți o doză de agresivitate și nervozitate. Ceva vă scoate din sărite, nu aveți răbdarea necesară să tolerați anumite persoane, vă cam grăbiți. Mare atenție la graba în iubire. Luați-o mai încet.

TAUR

Este o zi de muncă cu spor, rezolvați o problemă neterminată. Faceți niște eforturi, beneficiași și de noroc pentru a rezolva o chestiune.

GEMENI

Aveți în preajmă o persoană care umblă cu cioara vopsită. Poate fi în plan sentimental, în prietenie, în afaceri. Există un dram de suspiciune la adresa acestui om. Este fățarnic și cu două fețe. Intuiția vă atrage atenția.

RAC

Intrați într-o zonă tensionată, poate fi chiar și acasă. Există o ceartă în jurul vostru. Sunt reproșuri, acuze, poate de la niște amintiri. Se creează o doză de tensiune.

LEU

Aveți un scop: vreți să terminați ceva. Căutați scurtături să ajungeți acolo unde v-ați propus. Durează mult și e nevoie de multe eforturi. E nevoie de muncă.

FECIOARA

Povestea voastră de anul ăsta se termină, începe numărătoarea inversă. Sunteți pe ultima sută de metri. Sunteți mulțumit de tot ce-a fost, de tot ce-ați făcut.

BALANȚA

Pregătiți-vă pentru o zi ca asta. Aveți ambiții mari, sunteți preocupați de imaginea voastră, de reputația voastră. Vreți să vi se recunoască valoarea.

SCORPION

Trebuie să vă panificați cu mare grijă drumurile. Analizați de multe ori toate detaliile. Pe undeva apare o surpriză neplăcută. Se pot întâmpla lucruri neplăcute.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să puneți frână unui proiect, din cauza unor lipsuri. S-ar putea să aveți nevoie de bani, nu prea vă convine situația asta.

CAPRICORN

Aveți în preajmă o persoană care nu vă inspiră încredere, simți o anumită dualitate la cineva, nu ar fi rău să vă ascultați intuiția. Nu vă bazați pe nimeni astăzi.

VĂRSĂTOR

Reduceți la minimum discuțiile cu o persoană. Chiar dacă ați avut o relație bună cu acest om, v-a dezamăgit și nu mai este ce-a fost.

PEȘTI

Este o situație cu un factor de risc, e posibil să fiți atrași în capcană de cineva, dar intuiția voastră vă poate salva. Nu investiți nimic, sentimente, bani, fiți distanți.

Cu cine te potrivești în ZODIACUL CHINEZESC

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop