Cu cine te potrivești în ZODIACUL CHINEZESC

Semnul zodiacal sub care este născută o persoană, yin sau yang, joacă un rol foarte important în definirea personalității. Iată cu cine te potrivești în ZODIACUL CHINEZESC: 

În continuare puteți găsi elementele definitorii ale fiecărei zodii, dar și elementele care au esența yin sau yang. Acesta este un lucru foarte important pentru a-ți da seama cu cine te potrivești și care dintre nativii semnelor zodiacale ți-ar putea fi iubit sau amic.
Semnele Yang, în general, reprezintă persoanele impulsive, sociabile și hotărâte. Semnele Yin sunt persoane gânditoare. Frumusețea se potrivește tot cu frumusețe, deci vei remarca aliații tăi din cadrul horoscopului (cele trei semne care fac triunghiul înrudirilor tale) care au aceleași yin și yang ca și tine. Oricum, prietenii secreți din horoscop (persoane care îți aduc beneficii fără ca tu să realizezi) vor fi yin dacă tu ești yang și yang dacă ești yin. Prietenul tău secret te-ar putea completa perfect. Este folositor să cunoști profilele personalității fiecăruia din cele șase animale yang și cele șase animale yin.

Persoane sub semnul Yang
Șobolan, Tigru, Dragon, Cal, Maimuță, Câine
Acestea sunt animalele yang ale zodiacului chinezesc și de obicei au un nivel ridicat de energie și multă îndrăzneală. Tind să fie deschiși, onești și nu în ultimul rând, știu să păstreze foarte bine un secret. De obicei, sunt plimbăreți, socializează bine cu străinii și își fac repede prieteni noi. Sunt cei mai fericiți când sunt însoțiți și iubesc să fie în centrul atenției.

Persoanele sub semnul Yin
Bou, Iepure, Șarpe, Oaie, Cocoș, Porc (Mistreț)
Aceștia sunt mult mai suspicioși și mai secretoși. Acționează mai puțin după impuls și mai mult după ce își concep o strategie. Deseori sunt rezervați la o primă întâlnire, dar pot fi deschiși în fața prietenilor apropiați. Au înclinații spre spiritualitate și științele mistice. Se simt la fel de bine singuri cât și în compania altor persoane. Persoanele yin tind să se înțeleagă bine tot cu persoane yin.

Calitățile și defectele fiecărei zodii din Zodiacul Chinezesc
Șobolanul, zodie yang de apă, este dinamic și vioi. Are un aspect îngrijit dar poate fi posac. Tânjește după siguranță, adoră laudele și vrea să fie acceptat. Pentru el, poziția socială este foarte importantă.
Porcul mistreț este o zodie yin de apă. De obicei popular printre prieteni, este milos, afectuos și pașnic. Romantic în relație și bun la PR, la job, poate fi meschin și competitiv deși urăște certurile și confruntările.
Tigrul, zodie yang de lemn, este impulsiv, energic și caută senzații tari. Un emotiv cu atitudini extreme, tigrul e pasional în dragoste dar poate fi indiferent cu cei din jur.
Tot zodie de lemn este și iepurele, însă se află sub semnul yin. Diplomat și cu tact, iepurele este eternul optimist. Sensibil și dornic să fie plăcut, devine furios destul de rar, dar mai ales atunci când este trădat.
Calul este o zodie yang de foc. Energic, uneori chiar obositor, iubește călătoriile și orice circumstanță în care își poate demonstra că e independent și creativ. Cu principii înalte, are un caracter puternic.
Șarpele este demn și cu bune maniere, fiind o zodie yin de foc. Misterios și rezervat, niciodată lipsit de admiratori, se înțelege bine cu sexul opus. Niciodată pus pe ceartă, este un intelectual profund.
Zodie de metal, sub semnul yang, este maimuța. Spiritual, își susține cu tărie părerile. Un iubit amuzant, generos, poate fi chiar neconvențional. Își asumă des riscuri și adoră să fie în centrul atenției.
Cocoșul este o zodie yin de metal. Descurcăreț și practic, sincer și cu principii înalte. Confidentul suprem, devotat prietenilor și familiei este loial cu înverșunare. Însă este lipsit de răbdare și poate deveni temperamental.
Zodie yang de metal, câinele este jucăuș, sportiv și energic. Este un prieten bun însă poate fi pesimist. Un muncitor sârguincios, se teme de respingere.
Capra (Oaia), zodie yin de foc, are un caracter visător. Poate fi indecis, viclean dar cu siguranță e răbdător. Dulce dar bun în artele manipulării, este un maestru al flirturilor. Ambițios, visează la o viață de familie.
Dragonul este o zodie yang de lemn. Captivant, este un bun conducător de afaceri. Iubește atenția și uneori poate fi egoist. Născut învingător, se spune că aduce norocul în familie.
Boul, zodie yin de apă, este tăcut, conservator și puternic. Greu de dominat, disciplinat, cu convingeri ferme este un bun lider. Deși poate fi crud și neiertător, este model pentru alte persoane.

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop