Horoscop joi 20 octombrie, presimțiri și intuiții fantastice

Horoscop joi 20 octombrie, intuiția vă spune că e cazul să schimbați direcția într-o chestiune de viață.

BERBEC

Confruntare cu o persoană cu care aveați deja un conflict. Aveți ceva de împărțit cu această persoană, aveți un trecut împreună, se poate să se ivească o dorință de a reveni la masa tratativelor, vreți să reparați această relație. Priviți-vă în ochi și mai dați-vă încă o șansă.

TAUR

O promisiune încălcată, o înțelegere care a picat, cineva nu mai răspunde la telefon, e de negăsit. Toate planurile vizate se amână.

GEMENI

Este o perioadă în care ajung la urechile voastre niște vești ciudate, vă cam taie elanul, vă supără lucrul acesta. Dialogul face minuni, iar voi vă pricepeți la capitolul acesta.

RAC

Poate fi o zi bună, vă ies niște lucruri, sunteți foarte generoși, simțiți nevoia să împărtășiți cu alții din ce aveți. Veți fi răsplătit într-un fel sau altul, astăzi veți face un om fericit.

LEU

Vi se deschid orizonturi noi, primiți ceva care vă deschide niște uși. Așteptați demult această recompensă. Poate fi o clarificare a unei situații în care voi vă simțeați nedreptățiți.

FECIOARA

A sosit vremea unor decizii în viața voastră, erați într-o mare dilemă, decideți care este calea pe care veți urma. Vă sfătuiți cu o persoană și puneți în aplicare ceea ce decideți.

BALANȚA

Sunteți pe val din multe puncte de vedere, dar Pluto vă pune o piedică. Vă cam deranjează acest impas, nu depinde de voi și veți accepta acest răgaz ca pe o vacanță. Nu abandonați.

SCORPION

Fiți un pic atenți, s-ar putea să apară cineva în viața voastră. Are loc o intâlnire importantă. Se pot naște conexiuni importante, cu o energie de foc, cu mari șanse să se întâmple lucruri mari.

SĂGETĂTOR

Aveți mari vise la orizont, dar nu toate sunt importante. Nu e ușor să se realizeze toate. Scoateți anumite vise de la naftalină, poate fi o iubire trecută, un scop care altădată era important, care nu s-a materializat în trecut.

CAPRICORN

Sunteți implicați într-o activitate colectivă alături de un grup. E posibil ca voi să fiți responsabilul, coordonatorul. Cineva vi se opune, un rebel, un Gică-Contra, un răzvrătit.

VĂRSĂTOR

Probleme de comunicare în familie, două direcții diferite, puncte de vedere diametral opuse. Stare de indecizie.

PEȘTI

Se amână niște lucruri, personaje care retrag dintr-o poveste, piedici simultane care apar. Vă gândiți că poate este un semn și mai bine renunțați, presimțirea vă spune că e cazul să abandonați.

3 zodii care nu luptă deloc pentru dragoste. Ele renunță ușor la relațiile de cuplu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop