Horoscop joi 10 noiembrie, vine o perioadă delicată cu plăți karmice

Horoscop joi 10 noiembrie, o frână importantă în drumul nostru. Lecții importante oferite de Saturn, vine o perioadă delicată. Urmează o lecție a maturizării, a plăților karmice.

BERBEC

Simțiți nevoia să faceți curățenie în viața voastră. Blocați relații, ieșiți din unele relații, nu mai vreți anumite situații. Vă răzvrătiți împotriva unui om care vrea să vă controleze viața, care a devenit toxic. Începe un război de independență pentru voi.

TAUR

Doriți să vă rupeți de un mediu, de un anturaj sau de o situație. Nu mai suportați ca altcineva să vă dea vouă ordine. E posibil ca nici partenerul de viață să nu vă respecte așa cum meritați. Vă ridicați să vă revendicați niște drepturi.

GEMENI

Cineva vă spune ce să faceți, vă ghidează, vă supraveghează. Vouă nu vă place lucrul acesta, vă simțiți limitați. Vouă vă place mișcarea. Din păcate primiți reguli și norme, fapt care vă frustrează și nu dați randament.

RAC

S-ar putea să aveți o discuție cu cineva, vă parvine o informație care nu vă place. Se dă o luptă, sunteți două caractere foarte diferite. Nu puteți evolua cât timp sunteți trași în mai multe direcții.

LEU

În jur sunt persoane diferite, nervoase, impulsive, revoltate. Se simte nevoia unui lider, s-ar putea să luați voi acest rol. Găsiți un limbaj comun cu anturajul vostru.

FECIOARA

Apare o defecțiune în viața voastră, ceva care vă scoate din circuit. Vă ține pe loc o vreme, Saturn își bagă coada și nu vă dă voie să duceți la final un proiect. Cheia problemei voastre se află la cineva care nu este prin preajmă…

BALANȚA

În plan sentimental și romantic, poate veni o ispită care pune în pericol o relație. Tentația e mare, lupta cu ispita este foarte intensă. Poate fi o luptă și cu conștiința. Vă este greu să fiți fidel, sunteți gata să porniți un joc dublu.

SCORPION

Ceva vă trage înapoi, sarcini nerezolvate, există o energie care vă blochează din multe puncte de vedere, apar facturi neachitate, ies de la naftalină multe lucruri. Ies la iveală note de plată karmice.

SĂGETĂTOR

Primiți un mesaj foarte important, trebuie să rezolvați ceva care va regla un lucru. Va avea loc o deblocare, a venit vremea să luați o decizie, să dați acest răspuns clar care va aduce multe lămuriri. Începeți apoi o etapă nouă.

CAPRICORN

Nu sunteți lăsat să faceți ceva. Nu vă înțelegeți bine cu cineva, este un moment greu, ca un prag, este multă ostilitate în jurul vostru. Voi puneți mult suflet în ceva dar cineva îl dărâmă.

VĂRSĂTOR

O iluzie majoră, ori voi o alimentați, ori cineva din preajma voastră vă alimentează aceste vise. S-ar putea să vă aduceți aminte de o promisiune pe care v-a făcut-o cineva, cândva.

PEȘTI

S-ar putea să aveți o mică dezamăgire în legătură cu o persoană care v-a rănit de multe ori. Eclipsa aceasta v-a dat curaj să spuneți ce vă doare. Ați blocat pe cineva, v-ați despărțit.

HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Horoscop