HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Se apropie solstițiul de iarnă, cea mai lungă noapte a anului, iar astrologic vorbind, vom avea mare tensiune între Saturn și Uranus. Ești pregătit pentru marile schimbări pe care le va aduce această frământare astrală?

BERBEC

Vor exista doi factori majori care influen­țează modul în care Berbecul va gestiona solstițiul de iarnă. Unul este că Soarele îl va provoca pe Berbec. Acesta este un aspect important, spun astrologii. Îi arată Berbecului cum să renunțe la control pentru a merge mai departe. Al doilea este cometa Chiron, cunoscută drept „vindecatorul rănit' al zodiacului, care va fi în tranzit în Berbec. Acest lucru le va oferi intuiția pentru a realiza criza în care se vor pune dacă vor face lucrurile doar așa cum le-au făcut întotdeauna. Solstițiul de iarnă va fi, în cele din urmă, un moment pentru a vă reconsidera atitudinea proverbială și încăpățânată de a gestiona situațiile. Berbecii sunt obiș­nuiți să fie liderii. Este timpul să vă gândiți la cât de mult v-a ajutat acest lucru până acum.

TAUR

Uranus este în curtea ta chiar acum, așa că acest solstițiu te va afecta foarte mult. Deși acest lucru poate fi puțin tulburător, Soarele se va afla într-o poziție foarte favorabilă în raport cu zodia ta. Așa că, în timp ce vor fi aspecte destabilizatoare, Soarele îți va oferi și ocazia de a te recu­­pera. Acesta este un moment bun pentru Tauri să reflecteze și să vadă lucrurile mai clar, spun astrologii. Trebuie să accepte realitatea așa cum este, nu așa cum și-ar dori ei să fie. Taurul este un semn stabil, așa că, dragi Tauri, gândiți-vă la următoarea chestiune: cum să rămâi constant în mijlocul atâtor schim­bări? Dacă o relație se destramă sau întâmpini probleme la serviciu, vei putea găsi un colac de salvare dacă ești atent. Și găsește o modalitate de a scăpa de stres!

GEMENI

Spre deosebire de Tauri, Gemenii sunt un semn de aer care fac față mult mai bine tuturor schimbărilor. Oamenii din acest semn vor simți cu adevărat sentimentul de libertate pe care Uranus îl aduce la masă. Este un moment cu adevărat eliberator, spun astrologii, pentru că au avut propriile lor tranzite dificile în ultimul an. Asta înseamnă că acum este timpul să trăiești cu adevărat! Eliberează-te și relaxează-te. Viața ta arată diferit față de acum un an, dar realizezi că nu este un lucru rău, da? Distrează-te și trăiește clipa prezentă, este sfatul astrologilor, nu te mai agăța de trecut și de vremurile tale de glorie. Ieșiți la masă cu prietenii, încercați băuturi noi. Este în regulă! Există diferite moduri de a te distra în diferite faze ale vieții.

RAC

În această perioadă de mari schimbări este de înțeles că Racul va dori să caute confort în oameni și lucruri familiare. Dar astrologii îi îndeamnă pe cei născuți sub acest semn să-și deschidă mintea și inima și să accepte că lucrurile bune pot veni din surse improbabile: chiar dacă nu ai lucrurile familiare și oamenii apropiați în jurul tău într-un anumit moment, un străin îți va face o surpriză. Îți vei da seama că ești în siguranță și protejat, indiferent unde te duci. Acesta este un gând reconfortant! Fii deschis la posibilitatea de ați face noi prieteni sau chiar poate apărea cineva din trecutul tău, care își va face o apariție surprin­zătoare. Iată cel mai bun mod de a-ți petrece sărbătorile!

LEU

Conjuncția iernii, Saturn-Uranus împinge toate semnele zodiacale să regândească modurile în care își desfășoară în mod normal viața. Pentru nativii Leu este important să se întrebe cum pot străluci în circumstanțe care nu sunt alese de ei. Carismatic și simpatic, un Leu are o energie care iese în evidență într-o mulțime de oameni. Dar în timpul acestui solstițiu de iarnă, s-ar putea să fiți puși într-o situație incomodă. Întrebarea este: cum poți transforma o situație incomodă într-una care să-ți permită să strălucești? Poate că ești obișnuit să fii vedeta în locul unde îți desfășori activitatea, dar ți se cere să iei o inițiativă mai serioasă asupra unui proiect. Află cum să te ridici la înălțime și să treci peste fricile tale.

FECIOARA

Solstițiul de iarnă are întotdeauna o energie bună pentru nativii Fecioară, spun astrologii. De data aceasta, veți avea o doză dublă de noroc, deoarece Soarele este într-o poziție favorabilă pentru voi. Astrologii vă sfătuiesc să profitați de această oportunitate cât o aveți: faceți lucrurile așa cum vă doriți. Vocea voastră trebuie să se audă. Dacă v-ați gândit să cereți o mărire de salariu, foarte bine! Dacă n-ați avut curaj să faceți primul pas către cineva care vă place, acum este momentul. Uranus vă poate aduce câteva surprize plăcute, iar puterea culorii zodiacului vă poate ajuta să vă manifestați dorințele. Doar nu forțați perfecțiunea, avertizează astrologii.

BALANȚA

La fel ca și în cazul Berbecului, Soarele va influența Balanța în timpul solstițiului de iarnă din 2022. Asta poate aduce tensiune și noi provocări. Este timpul ca nativii Balanță să-și amintească că maximele și minimele nu sunt neapărat sinonime cu adevărul, spun astrologii. Luați lucrurile așa cum sunt și aveți încredere în experiența voastră. Balanța oferă echilibru în zodiac. Rămâneți fideli acelei naturi interioare și înfruntați furtuna cu grație. Nu lăsați emoțiile extreme ale altora să vă deraieze de la cursul firesc.

SCORPION

Oamenii sau lucrurile care au jucat de obicei un rol important în viața ta s-ar putea să nu mai fie de găsit. Cu toate acestea, în timp ce alte semne zodiacale pot fi deranjate de acest tip de schimbare, s-ar putea ca Scorpionii să găsească acest fapt drept o uşurare. Poate fi un moment bun în care să te întorci acasă, spun atrologii. Când lucrurile sunt neclare, Scorpionii ajung să-și amintească cine sunt cu adevărat. Dacă o prietenie se strică sau atmosfera se înrăutățește în jur, s-ar putea foarte bine să descoperiți că e mai bine fără…

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetător, solstițiul de iarnă va fi un moment important pentru acțiuni decisive. Dacă îți dorești acum sau ți-ai dorit ceva de mult timp, așteptarea s-a încheiat. Acum este momentul în care puteți face lucruri pentru voi înșivă pe care nu ați avut curajul să le faceți. Nu stați să așteptați ca altcineva să vă dea ceea ce vreți. Dacă ați încercat să vă programați o excursie de weekend, dar cineva vă ține pe loc, plecați oricum. Dacă credeți că la job meritați mai mult, vorbiți cu șeful despre asta și cereți ceea ce vi se cuvine.

CAPRICORN

Dacă cineva din semnul Capricornului a simțit că a avut o greutate pe suflet în ultimii ani, trebuie să facă un pas în spate și să urmărească imaginea de ansamblu. Vedeți speranța în orice, începeți să ignorați problemele și vă concentrați pe soluții. Practic, este tot ceea ce trebuie ca să se schimbe ceva pentru Capricorn. Este posibil să fi avut niște greutăți pe drum, dar este timpul să mergeți mai departe. Când va trece solstițiul de iarnă, mai multă lumină va începe să umple în fiecare zi sufletul Capricornilor. Apar noi perspective de viață iar acestea aduc lucruri bune. A fi pozitiv nu este întotdeauna ușor, dar este timpul să vedeți paharul pe jumătate plin. Meditează, analizează ceea ce este important și fii recunoscător pentru ceea ce ai. Fii forța pozitivă pe care vrei să o vezi în viața ta!

VĂRSĂTOR

În calitate de inovator al zodiacului, Vărsătorul este echipat în mod unic pentru a face față acestei furtuni iscate de un Saturn auster și un Uranus rebel. Concentrează-te să vezi care sunt lucrurile din viața ta care îți aduc beneficii și care nu, și gândește-te cum să construiești o nouă cale pe care să o iei. Trebuie să învățați că unele granițe sunt de protecție, în timp ce altele sunt menite să fie depășite, spun astrologii. Stați într-o casă, nu într-o cușcă. Dacă în viața voastră ceva nu vă place cum se desfășoară, depinde de voi cum să faceți modificările necesare.

PEȘTI

Peștii se pregătesc pentru un aflux mare de energie, spun astrologii. În 2022, Jupiter și Neptun au fost ambii în Pești, aducând trăiri la extreme. Pentru Pești e o perioadă de mari transformări. Totuși, dacă ele sunt pozitive sau negative, depinde de alegerile pe care le fac aceștia. Pentru Pești urmează o perioadă de pregătire, de deschidere către noi posibilități și de a nu te înrădăcina prea mult în vechile vicii sau frici. Ar trebui să fiți foarte lucizi pentru noile planuri de viață. Începeți să vă puneți marile întrebări, cum ar fi: ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt obiectivele tale și unde vrei să fii în următorii câțiva ani. De asemenea, poate e cazul să căutați un nou hobby care vi se potrivește perfect.

Vine sfârșitul? Nostradamus a făcut o predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial în 2023

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop