Horoscop Urania, 6 – 11 noiembrie 2022

Horoscop Urania, 6 – 11 noiembrie, iată care sunt previziunile detaliate pentru fiecare zodie în săptămâna care urmează.

BERBEC

Risc pentru nativi, care pot comite indiscreții, furați de valul unor întâlniri care îi incită la mărturisiri și de a nu fi atenți la detalii. În mod normal, nativii acestei zodii ar trebui să primească influențe subtile (presimțire, intuiție) cu privire la oameni, fapte, întâmplări de care ar trebui să țină cont, ele avertizându-i asupra unor împrejurări pe care Berbecii nu le cunosc cu adevărat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

TAUR

Momentul este plin de tensiuni și de blocaje sau de constrângerile momentului, de care trebuie să țină cont și care nu pot fi modificate ori care îl condiționează în mod autoritar (nu vor putea să facă tot ceea ce doresc, să ia deciziile pe care le consideră utile), pentru că trebuie să respecte niște condiții socio-profesionale, să-și onoreze responsabilitățile ce decurg din funcția sau statutul public pe care îl deține; toate acestea nu le vor permite să rezolve o temă de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

GEMENI

Între 9 noiembrie, după ora 15:37, și 11 noiembrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn minte ageră, disponibilitate pentru a face mișcare, a se deplasa, a stabili noi contacte umane, a vorbi despre sine, doar că luările de cuvânt în spațiul public nu vor fi în avantajul lor. Întreaga săptămână va fi delicată la capitolul bunei înțelegeri și conlucrării la locul de muncă (șicane, conflicte, antipatii).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

RAC

Relațiile de simpatie, de dragoste sau de atracție vor fi stridente și se vor asocia cu răbufniri ale unor supărări mai vechi, care vor explica și posibila ploaie de reproșuri ce pot veni și dintr-o parte, și din cealaltă. Se vor întruni însă și condiții pentru ca activitățile de creație și de interpretare să fie avantajate prin plusul de sensibilitate pe care îl vor genera în favoarea artiștilor și a creatorilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

LEU

Posturile astrale de pe semnele fixe înmănunchează nu mai puțin de opt opoziții și opt cuadraturi, ceea ce nu reprezintă un peisaj ușor de depășit, mai ales că sectorul partenerilor, controlat de Saturn, va fi bombardat de planetele din Scorpion, care vor provoca stări de spirit neidentificate până acum sau insuficient motivate; de-acum încolo, ele vor avea și temeiul care să le dea vigoare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

FECIOARA

Din perspectiva casei a III-a, numărul mare de planete în semnul Scorpionului și cele opt cuadraturi care vor alimenta bazinul astral al acestei zodii vor permite nașterea unor dispute verbale, a unor contradicții între nativi și reprezentanții unor instituții care nu vor fi gata să-l ajute, ba chiar îl vor destabiliza prin atitudinea lor lipsită de simțul datoriei. Neplăceri în timpul deplasărilor, pericol de a pierde, de a uita sau de a li se fura obiecte personale de valoare mică sau medie în timpul unei călătorii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

BALANȚA

Pentru cei care trăiesc modest, momentul se va asocia cu circulația unor vești care îi pot destabiliza afectiv. Ținând cont că până vor pleca toate planetele din Scorpion în Săgetător, eliberând, astfel, sectorul banilor câștigați din muncă de pericole și de evenimente nefericite, nu mai sunt decât douăsprezece zile, este bine ca nativii să nu ia decizii, ci să aibă răbdarea să aștepte această destindere.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

SCORPION

Perioadă răspicată, mai greu de suportat, dar cel puțin explicită prin posibilele dezvăluiri, lămuriri sau abordări deschise ale conflictelor parteneriale. Nativii vor fi intuitivi, telepați, subtili, își vor putea construi rapid, uneori chiar pe loc, o strategie inteligentă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

SĂGETĂTOR

Unora, dacă se vor putea izola de forfota zilei și nu vor ajunge în acest răstimp epuizați de muncă, de stres, de efort fizic și intelectual, le va fi permis să ajungă la un adevăr, la o judecată de valoare corectă, la o evaluare de care n-au fost în stare până acum și care va contribui la o revelație, la o descoperire (de sine?), la obținerea unei perspective noi față de evenimentele rămase neclarificate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

CAPRICORN

Emoțiile și trăirile afective vor evolua la cote înalte, cu multe momente de dezechilibru (frica de despărțire, spaima de un conflict, nesiguranța în partener). În zona relațiilor de prietenie s-ar putea petrece secvențe mai puțin demne: crize de invidie, de gelozie, reacții egoiste, mici (mari?) gesturi de ingratitudine pe fondul unui fel de a fi și a trăi indiferent la nevoile celuilalt.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

VĂRSĂTOR

Sectorul vieții profesionale, al activităților de prim rang și al ipostazelor publice este pândit de pericolul degenerării unei inițiative care li s-ar putea reproșa, dar, în funcție de vârstă, de experiență și de miza pusă în joc, un Vărsător ar putea obține un succes tocmai prin înlăturarea acestor pericole care-i pun la încercare abilitatea și inteligența speculativă.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

PEȘTI

În casa a III-a, Luna Plină poate, prin radicalismul ei, să instaureze brusc un regim al noutăților șocante, al „dezmeticirii' nativilor și, implicit, al ieșirii lor dintr-o stare de confuzie la limanul unei conștiințe limpezi. Schimbările de opinie și de atitudine vor avea întotdeauna ca punct de pornire o informație care schimbă datele problemei și îi obligă pe nativi să țină cont de ea.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 5 – 11 noiembrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop