HOROSCOP DE WEEKEND 21-22 august: lasă-i timpului timp să mai rezolve și el din probleme…

HOROSCOP DE WEEKEND 21-22 august: lasă-i timpului timp să mai rezolve și el din probleme…

BERBEC

Ceva urmează să se întâmple în viața ta, simți demult timp lucrul acesta dar pentru prima dată după mulți ani, ai avut răbdare să vezi care sunt planurile universului cu tine. Nu există garanții care să-și confirme că va fi un succes, așteaptă să vezi. Perioada de liniște în care te-ai autoizolat te-a ajutat să vezi lucrurile cu limpezime.

TAUR

Te chinui de ceva timp să-i schimbi pe ceilalți după cum îți convine ție fără să ții seama de particularitățile individuale ale fiecăruia dintre noi. E foarte bine că suntem diferiți și vedem lucrurile diferit, dar nu facem din astea dispute ci dezbateri inteligente. Nu căutăm ceartă ci schimburi de opinii.

GEMENI

Atât de profund te-ai concentrat pe evenimente, fapte și întâmpări din trecut încât acum te simți prins într-o capcană. Trecutul ne învață lecții, nu ne deschide ușile din viitor. Dacă nu te potolești, te paște o depresie de zile mari…

RAC

Concentrează-te pe clipele din viața ta care ți-au adus mici sau mari bucurii. Oricât ar fi un om de pesimist tot găsește în el resurse să se bucure chiar și de un lucru aparent neînsemnat. Capacitatea omului de a-și bandaja singur sufletul este unică. Nu te subestima.

LEU

Ești iritat(ă) și iriți astfel pe toată lumea din jur. Dacă altădată tu erai un pol de echilibru, înțelegere și suport, se pare că ai ajuns la limită. Încearcă să vorbești mai puțin weekendul acesta și să asculți mai mult. Fie îți asculți vocea interioară… dacă nu ai suficientă răbdare cu ceilalți.

FECIOARĂ

Cei dragi sunt cu ochii pe tine, ești în vizorul lor, deci ai grijă ce spui și ce faci. Să nu regreți mai târziu. Încearcă în acest weekend să nu deschizi subiecte dureroase sau amintiri care nu-ți fac plăcere. Nu reproșa nimănui nimic și nu răspunde la provocări. Poate fi o încercare a astrelor de a te pune într-o situație mai dificilă.

BALANȚĂ

Ai transformat un mic hop într-o obsesie și se pare că nu vrei să mai ieși din ea. Casa banilor este destul de rău aspectată, s-ar putea să fie legată de finanțe… Lasă-i timpului timp să mai rezolve și el din probleme.

SCORPION

Ai tendința să te uiți cam mult peste gard la ceilalți, să te compari cu ei, cu ce au ei și ce n-ai tu. Asta e calea cea mai sigură către nefericire. Ia o pauză un pic de la rețelele de socializare. Uită-te sus pe cer. Desprinde-te de zgomotul pe care singur(ă) și l-ai creat în suflet.

SĂGETĂTOR

Ești înconjurat de oameni care sunt bine intenționați și emană multă lumină de care tu ai nevoie în această perioadă. Casa comunicării și a relațiilor este foarte bine aspectată. Ai putea să profiți de mișcarea neașteptată a planetelor și să transformi totul într-un atu.

CAPRICORN

Nu ești singur(ă). Sunt atâția oameni lângă tine, trebuie doar să deschizi ușa sufletului ca să-i primești. Cu toții avem impresia că singurătatea ne înghite câteodată, dar de multe ori vedem că nu e așa. Uită-te bine în jur și cântărește-i bine pe cei apropiați.

VĂRSĂTOR

Îi suspectezi pe toți de lucruri ascunse și de minciuni. Renunță la suspiciunea asta că nu-ți aduce nimic benefic în viața ta. Emoția negativă nu-ți face bine și-ți blochează căile de energie pozitivă. S-ar putea să fii prins(ă) într-o capcană și să nu-ți dai seama.

PEȘTI

Te deranjează gelozia și posesivitatea, dar nu uita că aceste două arme ale iubirii pot avea și o latură cât de cât plăcută: înseamnă iubire și frica de a nu te pierde. Atâta timp cât nu-ți fac rău și gelozia nu e patologică, poate fi un semn de dragoste nețărmuită.

foto: 123rf

Citeste și:

Horoscopul norocului: zodiile care nu au noroc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop