Horoscopul norocului: zodiile care nu au noroc

Horoscopul norocului: zodiile care nu au noroc

Horoscopul norocului: zodiile care sunt ocolite de noroc. Fiecare om are portia lui de noroc.

In vreme ce unii par ca sunt mai dotati la acest capitol, altii parca sunt mereu urmariti de ghinion. Horoscopul norocului iti spune care sunt zodiile care nu prea au noroc in anumite capitole ale vietii. De exemplu unele zodii pot avea noroc la bani, insa sa fie urmarite de ghinion in dragoste, in vreme ce alte zodii au mai putin noroc in ceea ce priveste starea lor fizica.

Horoscopul norocului: FECIOARA

Nativii din zodia Fecioara trebuie sa fie in permanenta atenti la silueta si sa aiba grija de starea lor de sanatate. Fecioarele au predispozitie sa dezvolte diverse probleme cu greutatea. Horoscopul norocului le recomanda celor din aceasta zodie sa evite mesele foarte bogate pentru ca metabolismul lor se poate deregla foarte usor.

Horoscopul norocului: BERBEC

Berbecii nu au noroc de bani si trebuie sa fie constienti ca tot ceea ce vor obtine va fi doar datorita muncii depuse. Nativii din Berbec nu vor avea parte nici de mosteniri neasteptate si nici nu vor castiga la loto sau alte jocuri de noroc, asa ca daca isi doresc ceva trebuie sa se bazeze doar pe propriile forte.
Vezi aici care sunt zodiile care nu au deloc noroc.

Vezi aici care sunt zodiile care nu au deloc noroc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop