Horoscop Urania pentru săptămâna aceasta

Previziunile Uraniei pentru săptămâna în curs: Planeta Venus va intra în zodia Balanței și va influența fiecare zodie în parte

Berbec

Planeta Venus va intra în zodia Balanței și va traversa sectorul relațiilor parteneriale; în mod normal, ea ar trebui să aibă un efect benefic asupra dialogurilor, negocierilor, înțelegerilor sau eforturilor de a găsi o soluție de comun acord cu una sau mai multe persoane cu care aceștia se află în varii raporturi de viață sau de muncă: soț/soție, parteneri de afaceri, de contract, rivali, oponenți într-o conjunctură dificilă, parte într-un proces, reclamant.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Taur

Planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va sluji minunat sectorul sănătății; pe fond, ea le va oferi tuturor nativilor, indiferent de starea actuală de sănătate, o echilibrare organică, o fiziologie corectă sau intrarea ei în normalitate în urma unor proceduri, terapii, cure, medicații; ameliorare vizibilă în urma unor accidente, operații sau dereglări fiziologice.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Gemeni

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va străbate casa relațiilor sentimentale și universul creației ori al emoțiilor interpretative. Venus le va da tuturor sensibilitate, eleganță și delicatețe,
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Rac

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va introduce ordine, calm, pace, înțelegere și armonie între nativ și părinții săi sau familia din care provine precum și în propria lui casă; moment al unui posibil progres ori succes; perioadă bună pentru activitățile domestice menite să facă un cămin mai plăcut, mai odihnitor, mai ergonomic, mai modern, mai curat, după cum e cazul pentru fiecare în parte.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Leu

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va tranzita sectorul comunicării aducându-le nativilor un noian de împrejurări favorabile în contextul cărora ei pot afla informații esențiale pentru viață și muncă, se pot întâlni cu persoane plăcute, amabile care, printr-o intervenție (sfat, atenționare, ajutor, lămurire), le pot facilita drumul social, instituțional, birocratic într-o direcție de viață în care, până atunci, nu prea avuseseră spor. Venus va atrage asupra Leilor noroc la audiții, audieri, examene, teste.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Fecioara

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va străbate casa banilor câștigați din muncă proprie. Micul Benefic va funcționa armonic, protejându-le veniturile dobândite prin efort personal, le va da un oarecare spor, va bloca secvențele în care ar putea fi păcăliți sau ei înșiși ar putea face evaluări greșite și ar putea fi furați.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Balanță

Surprize plăcute venite dinspre latura de divertisment a vieții cotidiene (întâlniri, glume, veselie, vizite, petreceri, cunoștințe noi, participare la întreceri, jocuri și concursuri, aventuri sentimentale). Context bun pentru cei care desfășoară activități artistice în fața unui public: spectacol, concert, interviu, performanță, demonstrație actoricească sau muzicală. Posibile ciocniri de interese, de viziune sau de stil de viață cu un prieten care nu cedează'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Scorpion

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va patrona sectorul lucrurilor neștiute, al tainelor sau al vieții interioare. Fiind în domiciliu, deci o Venus puternică, această planetă își va exercita principala ei funcție de Benefic și de Protector aducând doza necesară de calm, de bine, de liniște, de bun-simț, de reacție adecvată în tumultul vieții de fiecare zi a nativilor care vor privi cu mai multă înțelepciune derularea evenimentelor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Săgetător

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va veghea asupra relațiilor parteneriale, ceea ce, pe fond, este destul de util, îmblânzind atitudinile rigide, atenuând stările de subtilitate și de mânie, dând mai multă nuanță în afirmații, reproșuri și pretenții formulate de către Săgetători, ceea ce va face ca relațiile de prietenie să se repare' în acest răstimp printr-o bună colaborare și o înțelegere reciprocă. Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, nimic nou sub Soare; relațiile fiscale, bănești, salariale vor evolua ca și până acum.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Capricorn

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va patrona sectorul carierei, ceea ce este, într-adevăr, un lucru minunat. Micul Benefic și Micul Protector, totodată, le va da nativilor șansa de a progresa, de a fi numiți într-o funcție, de a se bucura de prețuirea și stima celor din jur, de a-și spori numărul de admiratori ori de a rezolva o serie de neconcordanțe care au apărut, în ultima vreme, în spațiul socio-profesional și care nu le convin.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Vărsător

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va traversa sectorul ideilor și convingerilor superioare, ale idealurilor majore de viață personală și profesională ori de evoluție prin studiu și învățătură și, din această perspectivă, Micul Benefic le va fi util tuturor, indiferent de vârstă, planeta Venus îi va ajuta pe toți dă-și ducă mai repede planul la îndeplinire, să se lămurească ei înșiși ce vor, să ia decizii corecte și să înțeleagă despre ce e vorba' în toate situațiile dificile unde e nevoie de subtilitate, maturitate, experiență de viață.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

Pești

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, se va afla în tranzit prins sectorul avantajelor materiale dar, în egală măsură și a disputelor pe teme bănești sau patrimoniale; ca Mic Benefic ce este, planeta Venus le va fi de ajutor celor care s-au născut în această zodie pentru că le va proteja patrimoniul, interesele sau le va deschide culoare interesante de acțiune în sprijinul unui proiect ce are nevoie de susținere financiară din partea unor instituții.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 14 – 20 august 2021

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop