Horoscop de weekend: 2 – 3 aprilie

Horoscop de weekend: 2 – 3 aprilie, ce a lăsat Luna Noua de pe 1 aprilie în sufletul fiecarei zodii?

BERBEC

Aveți o stare de bine, ați căpătat încredere în voi, v-ați încărcat bateriile. Poate fi un weekend odihnitor, liniștit. Analizați ceva, faceți planuri frumoase pentru viitor. Urmează să vină niște resurse financiare. Veți lua o decizie foarte bună.

TAUR

Aveți Luna în zodia voastră, vă simțiți plini de energie, aveți chef de distracție și de socializare. Vă alăturați unui grup de persoane. Se bea un pahar de vin, aveți un sentiment de respiro, poate fi și un moment de noi începuturi.

GEMENI

Vă simțiți agresat, tras de ureche, certat. Fiți atenți la reacțiile voastre pentru că s-ar putea să exagerați tonul. Este nepotrivită atitudinea pe care o adoptați astăzi.

RAC

Nu sunteți în apele voastre deși e o perioadă bună, dar sunteți într-un moment fragil emoțional. Vă deranjează cineva din anturajul vostru. Luați foarte personal tot ce vi se spune.

LEU

Sunteți plini de curaj și de ambiție. Sunteți un luptător până în pânzele albe. Vă luptați pentru drepturile voastre, pentru că cineva vă subminează poziția.

FECIOARA

Ceva din trecut vă trage înapoi. Acest lucru se cere vindecat, a rămas nerezolvat. În acest weekend aveți starea potrivită de a rezolva această problemă. Chiar dacă ați mai încercat și altă dată, acum veți reuși.

BALANȚA

Vă contraziceți de la chestiuni banale. Sunt discuții mici, dar cu puncte de vedere diferite, se vor naște dispute inutile. Totul e o chestie de toleranță și de acceptare.

SCORPION

Aveți o atitudine posesivă vizavi de persoana iubită. Ceva nu vă place la modul său de a se comporta. Sunteți cam rigid, conservator și tradiționalist. Nu vă lăsați dominat de gânduri ciudate.

SĂGETĂTOR

Este un moment de progres în viața voastră, o relație începe să meargă, o afacere funcționează. Ați muncit și ați investit enorm, iar acum începeți să vedeți rezultatele. O poveste de dragoste crește frumos, cineva vă admiră și vă iubește.

CAPRICORN

Vreți să faceți ceva și nu reușiți iar asta o să vă strice cheful. Vă piere elanul și veți fi cotropit de un sentiment de abandon.

VĂRSĂTOR

Regretați un lucru pe care l-ați făcut, reacționați exagerat și impulsiv din cauza aceasta. Aveți un orgoliu nemăsurat și puteți face greșeli mari.

PEȘTI

Un weekend frumos, sunteți foarte implicat în chestiunile din familie, sunteți susținut și înconjurat de iubire. Faceți planuri optimiste pentru viitor.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cei mai parsivi barbati, in functie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal