Horoscop de weekend: 18 – 19 decembrie. Revelații, se dezleagă taine, se face lumină

Culegem roadele ultimilor șase luni. Alegerile pe care le-am făcut acum șase luni ne dezvăluie rezultatul acțiunilor noastre.

BERBEC

Un blocaj emoțional, o confruntare care ajunge într-un punct de neînțelegere maximă, conflict și dizarmonie totală. Sunteți două personalități puternice, iese cu scântei și cu certuri. Atenție că se poate ajunge la un moment neplăcut.

TAUR

Este un moment fragil, s-ar putea să nu vă placă oglinda în care vă văd ceilalți. Luați totul foarte personal, vă doare modul în care vă văd ceilalți. Este o energie negativă în jurul vostru. Lovitură imensă în stima voastră de sine.

GEMENI

Se remediază o problemă dar numai după o decizie foarte fermă de a pune punct unei situații nocive. Abia după ce aveți curajul de a pune stop, după această etapă urmează altceva. Ceea ce lăsați în urmă a fost balastul care v-a tras în jos. Nu vă mai uitați la ce-a fost.

RAC

Erați într-o zonă gri, cu multă monotonie, nu mai sperați în nimic. Păreați blocat într-o situație de unde nu aveați scăpare. Ați spus că nu e momentul pentru schimbare dar zilele acestea aveți intuiția de a schimba niște lucruri.

LEU

Sunteți schimbători, indeciși, instabili. Cum apare ceva nou, schimbați imediat direcția, aveți două fețe, nu știți ce vreți. Ba vreți, ba nu vreți. Această stare de dubiu vă obosește, cel mai probabil aveți nevoie de cineva care să vă ghideze. Sunteți după cum bate vântul…

FECIOARA

Sunteți puși în fața unei alegeri pe două planuri ale vieții. S-ar putea să fie viața personală vs. viața profesională. Aveți tumult în suflet și în minte, e o luptă în voi. Ispita ambiției profesionale vă ia ochii și ați trecut pe linie moartă viața personală.

BALANȚA

Aveți idei fixiste și convingeri pe care nu vi le poate schimba nimeni, principii nu neapărat sănătoase. Viziunea voastră este total greșită. Luna Plină vă poate schimba percepția și vedeți cu ochii voștri că greșiți.

SCORPION

Un ego dus la extrem, s-ar putea să aveți câștig de cauză într-o situație, aveți un as în mânecă. Știți un secret sau o taină. O să scoateți acest as din mânecă în punctul culminant. Victoria finală va fi a voastră datorită acestui fler deosebit.

SĂGETĂTOR

O mică zguduitură emoțională în relația de cuplu. Sunteți dezamăgit de persoana dragă, așteptați ceva ce nu mai vine. Așteptările voastre sunt prea mari, dezamăgirea va exista și se va transforma în decepție. În loc de vorbe frumoase primiți critici.

CAPRICORN

Urmează să dați sau să primiți un răspuns și stați ca pe ghimpi. Ajung la urechile voastre niște informații, zvonuri, bârfe, jocuri de culise și vă pun pe gânduri.

VĂRSĂTOR

Sunteți captivi într-o relație greu de clarificat. S-ar putea să fiți implicat într-un triunghi amoros, ori voi sunteți a doua opțiune a cuiva ori voi vă complicați viața. Trebuie să luați o decizie între cele două opțiuni. Greu de spus dacă voi jucați pe două fronturi sau voi veți pune piciorul în prag să clarificați situația.

PEȘTI

Un moment de revelație care vă arată propria voastră frică de a ieși din blocajul în care sunteți. Poate fi o relație din care nu puteți ieși. Prindeți curaj să schimbați anumite lucruri din viața voastră, ați acceptat o situație, pasiv, cu gândul că nu se mai poate face nimic. Veți avea revelația eliberării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop