Horoscop 17 decembrie, o zi a dezvăluirilor. Atenție cu cine vorbiți!

Horoscop 17 decembrie. Este o zi a dezvăluirilor. Mulți nativi vor simți nevoia să se exteriorizeze, să-și descarce povara sufletească în fața persoanelor de încredere. În același timp, altor nativi li se vor face dezvăluiri care le vor schimba percepția asupra unor oameni sau asupra unor situații. O zodie se va elibera de o povară.

Berbec

Nu vă grăbiți, azi, să luați decizii. Pot exista aspecte minore pe care să nu le sesizați de la început, care s-ar putea dovedi extrem de importante pentru viitor, așadar nu e cazul să vă grăbiți. Mai analizați, mai reflectați, apoi decideți.

Taur

Ziua de azi se anunță a fi una destul de bulversantă. Primiți un telefon, un sms, un semn de la o fostă iubire, alături de care ați trăit momente de neuitat, dar și dezamăgiri. Cântăriți cu mare, mare atenție, reluarea acestei legături, sub orice formă ați relua-o. Poate nu este cel mai înțelept lucru pe care l-ați putea face. Rostul trecutului este să rămână în urmă, nu să se amestece cu prezentul.

Gemeni

Aflați, azi, întâmplător o poveste despre o persoană pe care credeați că o cunoașteți care vă bulversează peste măsură și vă face să vă schimbați părerea despre acea persoană. Nu ați fi crezut-o capabilă de ceea ce se spune că a făcut, dar știți bine că aparențele înșală și că nu iese fum fără foc.

Rac

Ați greșit major față de o persoană care v-a fost apropiată în trecut, iar vina aceasta a ajuns să apese greu pe sufletul vostru. Este momentul să vă eliberați de această povară și să vă recunoașteți greșeala față de respectiva persoană. O greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, așa că nu vă faceți probleme privitoare la reacția respectivei persoane. Cel mai important lucru este să scăpați voi de această povară. Reacția ei va fi strict problema ei.

Leu

Azi, vă preocupați mai mult decât de obicei de partener și veți fi mult mai implicați în rezolvarea problemelor acestuia. Acesta are nevoie de ajutorul vostru și, ca de obicei, veți fi pe poziții, pregătiți să-l sprijiniți cu sfaturi, cu încurajări sau, dacă vă pricepeți, chiar cu tehnici de acțiune.

Fecioara

Azi, există riscul ca tensiunile din familia voastră să se accentueze, iar voi ați putea fi constrânși să fiți tampon' între părinți și partener. Încercați, atât cât se poate, să fiți obiectivi și, foarte important, încercați să vă conștientizați sentimentele legate de această situație. De asemenea, ascultați ce vă zice intuiția și faceți ca ea.

Balanța

Azi, aveți tendința să răscoliți trecutul și să căutați noi sensuri pentru niște întâmplări din trecut. Unii dintre voi ar putea fi tentați să ia legătura cu niște persoane din trecut pentru a afla niște amănunte. Curiozitățile acestea s-ar putea să nu-i pice bine partenerului de viață și să vă ceară explicații pe care nu v-ați dori să i le dați.

Scorpion

Nu este cea mai bună zi a voastră, cu toate astea ar fi recomandat să vă mențineți tonul optimist pe care-l aveți de obicei. Asta este posibil doar dacă nu vă izolați și interacționați cu cei din jur. În plan personal, încercați să nu vă neglijați partenerul, pentru a evita apariția problemelor în cuplu.

Săgetător

Azi, vă bucurați de o energie aparte, energie care vă dă puterea să vă implicați în diferite activități. Aceia dintre voi care se află într-o relație vor petrece timp de calitate cu partenerul și ar trebui să profite de această zi pentru a-și consolida relația de cuplu.

Capricorn

Ziua de azi este una intensă din punct de vedere sentimental. Persoana iubită vă va pune încrederea la încercare iar vi va trebui să treceți cu brio aceste teste. Și o veți face dacă veți fi autentici, sinceri și vă veți exprima emoțiile cum știți voi mai bine.

Vărsător

Nu sunteți în apele voastre și simțiți nevoia să împărtășiți cu cineva trăirile voastre. Dacă o faceți, încercați să vorbiți cu o persoană mai în vârstă, cu mai multă experiență de viață decât voi. O să vedeți cât de bine vă vor prinde sfaturile ei.

Pești

În urmă cu câteva săptămâni, la locul de muncă a avut loc o întâmplare neplăcută, asupra căreia v-ați făcut propriul scenariu și în legătură cu care ați găsit niște vinovați. Azi, o persoană care știe mai bine cum s-au petrecut lucrurile atunci vă dezvăluie adevărul. Un adevăr acre nu are nimic de-a face cu scenariul vostru și care vă va lăsa aproape muți de uimire.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop