Horoscop 9 iunie. O zi cu multe oportunități în plan social pentru patru zodii

Horoscop 9 iunie

Horoscop 9 iunie. Ziua de azi vine cu multe oportunități în plan social pentru reprezentanții mai multor zodii. Asta înseamnă că ieșirile, întâlnirile, socializarea, la modul general, le-ar putea aduce acestora cunoștințe noi, mai exact oameni care să le ofere un sprijin nesperat la un moment dat în viață. Acești nativi sunt șarmanți, comunicativi și reușesc să se facă foarte ușor plăcuți de cei cu care intră în contact.

BERBEC

Azi vă puteți baza pe farmecul personal. Datorită acestuia, dar și bunelor abilități de comunicare, azi puteți obține cam tot ce doriți. Nu întindeți, însă, prea mult coarda. Luna de pe cer tot n-o veți obține oricât de persuasivi ați fi.

TAUR

Contextul astral favorizează, în cazul vostru, sectorul sentimental. Dacă v-ați pus în gând să câștigați inima unei persoane, azi e momentul să spargeți gheața. Dacă sunteți deja într-o relație, o surpriză plăcută, un lucru pe care și-l dorește de multă vreme, ar putea contribui mai mult decât v-ați imagina la cimentarea relației voastre. Mai ales că azi sunteți înzestrați cu o creativitate ieșită din comun.

GEMENI

Niște prieteni apropiați vă invită azi să ieșiți împreună. Aveți șansa de a cunoaște câteva persoane apropiate prietenilor voștri, despre care știați doar din auzite. Veți descoperi o mulțime de lucruri în comun cu noile cunoștințe. Veți face o impresie extraordinară asupra acestora și, datorită acestui lucru, vi se vor deschide niște uși noi

RAC

Preocupându-vă să le faceți bine celor din jur, uitați de voi. E bine să fiți altruiști, dar fiți altruiști, nu salvatori. Îngrijiți-vă să vă faceți vouă bine întâi de toate, apoi și celorlalți. Când ați făcut ultima dată ceva pentru sufletul vostru?

LEU

Azi e ziua socializării. Chiar dacă nu vă surâde prea mult să faceți altceva decât să leneviți în casă, vă veți schimba părerea după ce vă veți întâlni cu persoanele dragi care v-au invitat în oraș. La urechile voastre pot ajunge informații care să vă fie de folos. În plus, aveți posibilitatea să cunoașteți oameni noi cu cae veți rezona extraordinar de bine și cu care vă veți găsi multe lucruri în comun.

FECIOARĂ

Dați dovadă de un optimism nejustificat. Aveți dintr-odată senzația că toate problemele voastre se vor rezolva de la sine. E foarte bine că gândiți pozitiv, totuși, nu pierdeți contactul cu realitatea. Un minimum de efort aveți și voi de făcut. Adunați-vă gândurile, scrieți pe hârtie dacă este nevoie, vedeți concret ce depinde de voi pentru a scăpa de repsectivele probleme.

BALANȚĂ

Azi aveți o răbdare fantastică. Sunt câteva persoane care parcă vor să vă testeze limitele, dar nu reușesc să vă enerveze, reușesc doar să aibă parte de ceva ironii din partea voastră. Dacă, totuși, problemele lor sunt serioase și au nevoie de ajutorul vostru, ar fi bine să renunțați la sarcasm și să vedeți dacă îi puteți ajuta.

SCORPION

Azi aveți chef să socializați, să întâlniți oameni dragi pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. E minunat, e un prilej nemaipomenit pentru voi să vă relaxați, în sfârșit. Stați la povești, depănați amintiri, dar aveți grijă să nu vă afundați prea adânc în lighenul cu melancolie. Scopul întâlnirii este să vă bine-dispuneți, nu să redeschideți niște răni vechi.

SĂGETĂTOR

Partenerul de viață v-a tot reproșat în ultima vreme că l-ați cam neglijat. Este momentul să-i araătați cât de mult vă pasă de el, de dorințele și de nevoile lui. Pregătiți-i o surpriză, dăruiți-i ceva ce-și dorește de multă vreme, organizați-i o petrecere-surpriză, faceți o rezervare undeva la munte doar pentru voi doi.

CAPRICORN

Simțiți nevoia de repaus, să fiți cu voi înșivă, să vă rearanjați gâândurile, trăirile și emoțiile. Evenimentele din ultima vreme de la serviciu sau din familie v-au bulversat destul de mult, v-au copleșit și v-au epuizat psihic. Contextul astral vă ajută să vă prioritizați activitățile.

VĂRSĂTOR

Azi aveți parte de provocări inedite cărora le veți face față cu brio. Veți reuși, astfel, să faceți o impresie plăcută celor din jur, veți câștiga un capital bine-meritat de simpatie și mulâi vă vor căuta compania. În viitor veți putea beneficia de pe urma relațiilor pe care vi le faceți azi.

PEȘTI

Abilităţile voastre de comunicare şi socializare sunt mult potenţate de astre astăzi. Vă puteți exprima ușor ideile și îi impresionați plăcut pe cei cu care intrați în contact. Foarte important, evitați să intrați în dispute azi. Există riscul ca discuțiile în contradictoriu să degenereze într-un război al argumentelor, iar atmosfera să se transforme dintr-una plăcută într-una tensionată.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop