Horoscop 8 iunie. Sensibilitate emoțională accentuată în cazul a două zodii

Horoscop 8 iunie

Horoscop 8 iunie. Ziua de azi le aduce multor nativi provocări la care nu s-ar fi așteptat. Pentru unii, aceste provocări sunt bine-venite, în cazul altora, însă, aceste provocări deschid niște răni din trecut pe care le credeau cicatrizate, dare care se pare că sunt încă vii.

BERBEC

O reîntâlnire cu niște persoane pe care nu le-ați mai văzut de mulți ani vă schimbă complet starea de spirit. Depănați amintiri, faceți descoperiri, ajungeți la concluzii neașteptate, aflați informații care vă bulversează. E o întâlnire care vă încarcă de energie mai ales prin prisma faptului că vă ajută să realizați cât de mult ați evoluat în ultimii ani.

TAUR

Ați vrea să ieșiți, să vă întâlniți cu anumite persoane din anturajul vostru, să vă destăinuiți, dar nimeni nu pare să fie disponibil, iar asta vă întristează. Începeți să vă reproșați faptul că voi ați fost mereu la dispoziția altora când au avut nevoie de voi, iar gestul nu vi se întoarce. Poate ar fi cazul să vă reevaluați prioritățile. Nu e nimic rău în a fi alături de oameni atunci când au nevoie, dar nu o faceți, totuși, împotriva voinței voastre, doar pentru a nu-i supăra.

GEMENI

Nu v-ați planificat nimic pentru azi decât să leneviți, să vă uitați la filme, să citiți, să profitați de timpul liber. În a doua parte a zilei, un eveniment neprevăzut vă scoate din casă. Pentru cei mai mulți dintre voi, este vorba despre o surpriză plăcută, care vă va încărca cu energie.

RAC

Azi sunteți hipersensibili și aveți impresia că toată lumea vă jignește ca să vă facă să suferiți. Este doar o părere, nu v-a pus nimeni gând rău, doar că oboseala și stresul aucmulate în ultima vreme poate avea și acest efect nedorit, de a vă hipersensibiliza. Încercați să nu luați personal vorbele celor din jur. Nu are nimeni o problemă cu voi. Singurii care au o problemă cu voi sunteți voi înșivă, care refuzați să luați o pauză în care să vă reîncărcați bateriile.

LEU

Azi aveți parte de tot felul de frământări, de discuții cu membrii familiei pe teme de moștenire, de averi. Este dificil să ajungeți la un numitor comun. Vorbele membrilor familiei vă pot afecta mai mult decât v-ați putea imagina. Soluția este să fiți deschiși, să acceptați și să respectați părerea fiecăruia. Asta nu înseamnă să renunțați la a mai avea propriile puncte de vedere.

FECIOARĂ

Ziua de azi vă poate aduce neplăceri atât în relațiile cu ceilalți, cât și în îndeplinirea activităților curente. Pentru că sunteți foarte combativi, păreți puși pe ceartă și să nu vă mirați dacă veți primi răspunsuri pe măsura reacțiilor voastre. Încercați să vă controlați și uitați de faptul că cea mai bună apărare este atacul.

BALANȚĂ

Azi nu scăpați, din păcate, de decepțiile sentimentale. Partenerul de viață vă face o surpriză neplăcută. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva din partea lui. Dar există posibilitatea ca el nici măcar să nu-și fi dat seama că vă rănește. Vorbiți și lămuriți lucrurile, nu le lăsați așa.

SCORPION

Azi vă reîntâlniți cu niște persoane din trecutul vostru pe care le găsiți complet schimbate. Depănați amintiri și vă povestiți realizările de când nu v-ați mai văzut. Când vă vine rândul la povești, axați-vă asupra realizărilor concrete, nu asupra a ceea ce v-ați dorit, dar nu v-a ieșit. Poate cu ocazia asta o să conștientizați cât de multe lucruri aveți și cât de puțin le-ați apreciat până acum.

SĂGETĂTOR

Contextul astral vă predispune azi la sensibilitate emoțională accentuată. Vă vine să plângeți din orice, dacă nu aveți motiv de plâns răscoliți voi prin trecutul vostru și găsiți pe-acolo niște amintiri care să vă facă rău. Dacă tot e weekend, nu vreți să faceți ceva și pentru relaxarea voastră?

CAPRICORN

Azi aveți o discuție aprinsă cu cineva din familie într-o chestiune financiară. Ideal ar fi să nu vă aruncați reproșuri și să căutați împreună o soluție. Astrele vă ajută să o găsiți. Doar bunăvoință să aveți.

VĂRSĂTOR

Cineva nu-și respectă promisiunea de a vă da azi niște bani pe care vi-i datorează, iar asta vă înfurie peste măsură. Aveți puțină răbdare, nu este momentul să răbufniți. Întârzierea nu este așa de mare, deși știm bine că nu suportați oamenii care nu au cuvânt.

PEȘTI

Voi aveți parte de o surpriză foarte plăcută astăzi. Veți primi vizita unei persoane dragi pe care n-ați mai văzut-o de multă vreme, care vă va aduce în dar un lucru pe care vi-l doreați de mult, dar nu vi l-ați permis.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop