Horoscop 8 martie. O zi specială pentru cei care tăinuiesc lucruri

Horoscop 8 martie. O zi specială pentru cei care tăinuiesc lucruri. Povara secretelor este greu de dus.

,Horoscop 8 martie. BERBEC

Din cauza orgoliilor poți pierde multe lucruri, experiențe sau chiar prietenii. Calmează-te și respiră adânc, nu ridica tonul și nu fii conflictual(ă). Adoptă o atitudine împăciuitoare, mai ales astăzi, când sunt mari șanse să te cerți cu cineva drag.

Horoscop 8 martie. TAUR


Mai bine stai singur(ă) astăzi decât în companii nepotrivite. Unii prieteni au darul nefast de a aminti lucrurile neplăcute din viața voastră sau de a îngroșa anumite trăsături care îți aduc mai multă îngrijorare și stres. Caută-ți cu grijă cu cine îți petreci ziua, ca să nu o termini în stres și angoase.

Horoscop 8 martie. GEMENI

Dacă vrei să ajungi acolo unde ai visat, alege calea cea mai curată. Astăzi e duminică, o zi a relaxării nu a intrigilor. Stai departe de lucrurile care îți strică valorile în care crezi. Nu câștigi nimic dacă minți și înșeli. Nu asta e calea pe care trebuie s-o iei.

Horoscop 8 martie. RAC

Ai tendința să pierzi timpul inutil fără să faci nimic pentru sufletul tău. Te împiedici de lucruri fără valoare și însemnătate. În felul acesta nu faci decât să te duci mulți pași înapoi.

Horoscop 8 martie. LEU

Niște datorii mai vechi nu te lasă să te bucuri cum ar trebui de ziua de azi. Trebuie să rezolvi toate lucrurile rămase neterminate, altfel te vor deranja când îți va fi lumea mai dragă.

Horoscop 8 martie. FECIOARA

Este una din cele mai bune zile ale perioadei, vei primi o veste mult așteptată, vei clarifica o mulțime de dileme. Tot stresul din ultima perioadă se apropie de final. A fost greu dar a meritat.

Horoscop 8 martie. BALANȚĂ

Ceva nu funcționează în viața ta și acest lucru te ține pe loc. Din fericire cât de curând situația se va liniști dar tu va trebui să tragi niște concluzii despre ceea ce ai trăit.

Horoscop 8 martie. SCORPION

Autosuficiența ta se va întoarce cât de curând împotriva ta. În viață primim și bune și rele, dar trebuie să ne învățăm lecția din toate. Dacă crezi că le știi pe toate, greșești…

Horoscop 8 martie. SĂGETĂTOR

Viața este un întreg șir de suișuri și coborâșuri. Ai șansa să începi un proiect nou în care să investești multe resurse. Fiecare nou început îți umple sufletul de bucurie.

Horoscop 8 martie. CAPRICORN

Cineva din anturajul tău are mare nevoie de ajutorul tău. Nu uita că poate fi o rudă sau chiar jumătatea ta. Ține cont de faptul că și ei au fost alături de tine în vremuri grele.

Horoscop 8 martie. VĂRSĂTOR

Ieși cât mai mult în lume, vezi lucruri noi, bucură-te de conversații spumoase. Ai nevoie de o nouă stare de spirit, una specială veselă și optimistă. Doar așa vei depăși perioada în care te afli.

Horoscop 8 martie. PEȘTI

Gândul tău îți zboară undeva departe sau la cineva anume. Este un secret greu de ținut. Înconjoară-te de veselie și multe discuții ca să uiți de povara ta.

Foto: 123rf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop