Horoscop 5 iulie. 2 zodii au parte de frământări interioare

Horoscop 5 iulie

Horoscop 5 iulie. Ziua de azi vine cu destul de multe dezamăgiri pentru nativii din mai multe zodii. Nativii din două zodii au parte de frământări interioare, dar vestea bună este că aceste frământări îi vor ajuta să-și dea singuri răspunsuri la întrebări care-i macină de multă vreme.

BERBEC

Cineva reușește să vă enerveze încă de la primele ore ale zilei și, din această cauză, nu veți mai reuși să fiți eficienți și să dați randament maxim. Respirați adânc și alungați energiile negative. Învățați să ignorați răutățile oamenilor toxici din jurul vostru, aceștia vor exista întotdeauna și va trebui să învățați să trăieți cu ei și să faceți abstracție de răutățile pe care vi le spun. Valoarea voastră nu v-o anulează niște cuvinte aruncate din invidie.

TAUR

Trecutul nu vă dă pace. Vă reproșați niște lucruri pe care le-ați făcut și care au privit niște persoane apropiate dragi sufletului vostru, iar sentimentul de vină pe care-l încercați este copleșitor. Frământările astea interioare sunt în zadar, trecutul nu-l puteți schimba, însă, cu certitudine, puteți schimba consecințele lui. Gândiți-vă bine la asta și acționați ca atare.

GEMENI

Aveți o stare de spirit foarte bună, sunteți o încântare pentru ochii, urechile și sufletele celor care intră azi în contact cu voi. O persoană de sex opus va fi atât de cucerită de voi încât nu este exclus să vă facă avansuri.

RAC

Sunteți copleșiți de taskurile de la serviciu și vă temeți că ziua se va termina fără ca voi să reușiți să bifați tot ce aveți pe agenda de lucru. N-ar trebui să fie, totuși, un motiv de panică. Cel mai important este să nu vă învinuiți că nu puteți face totul. Faceți tot ce ține de voi să bifați toate sarcinile, dar dacă nu reușiți aveți înțelegere față de voi. Nu vine sfârșitul lumii și nici nu se prăbușește firma că nu țineți voi ritmul.

LEU

O persoană pe care ați cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, dar cu care nu ați păstrat legături prea strânse, vă caută azi să vă ceară un serviciu. Dacă o puteți ajuta, ajutați-o. La un moment dat nu foarte îndepărtat, vă va întoarce favorul pe care i-l faceți.

FECIOARĂ

Se apropie weekendul și asta se reflectă în starea voastră de spirit. Nu mai aveți chef de muncă, nu mai sunteți eficienți, nu vă mai puteți concentra. Weekendul nu să vă umple complet rezervoarele cu energie, dar cel puțin vă va îmbunătăți starea de spirit. Gândiți-vă serios să vă luați concediu cât mai curând, altfel riscați să clacați.

BALANȚĂ

O persoană pe care ați admirat-o multă vreme în tăcere și pe care, în sfârșit, ați îndrăznit să o abordați pare să vă respingă avansurile. Fiți sinceri cu voi înșivă chiar dacă doare. Cu siguranță simțiți sau intuiți dacă acea persoană vă simpatizează sau nu. Dacă simțiți că nu, aveți puâin orgoliu și reorientați-vă. Altfel nu faceți decât să pierdeți timpul.

SCORPION

Azi nu sunteți mulțumiți de voi, realizați faptul că nu ați evoluat mai deloc, pe niciun plan, în ultimii ani. Frământările interioare au și ele rostul lor. Ar trebui să vă mobilizeze să faceți primii pași spre schimbarea lucrurilor. Astrele vă sprijină azi, vă dau inspirație pentru a pune pe hârtie niște planuri de care să vă țineți în scopul atingerii obiectivelor de evoluție personală.

SĂGETĂTOR

Azi sunteți atât de charismatici și de bine-dispuși încât atrageți ca un magnet lumea în jurul vostru. Succesul acesta poate aduce cu sine și niște flirturi nevinovate. Nu vă așteptați, însă, la o relație serioasă. Contextul astral nu este favorabil acestui tip de relații.

CAPRICORN

Alegeți să vă petreceți ziua de azi în răsfăț și desfătare. Ar fi mai mult decât bine-venite pentru mentalul vostru un tratament cosmetic, un masaj de relaxare, o sesiune de shopping, câteva ore petrecute la piscină sau la plajă. Câteva pagini citite dintr-o carte, câteva filme bune vizionate acasă – asta în cazul în care nu aveți bani pentru cele enumerate mai sus – ar face cu adevărat minuni pentru starea voastră psihică.

VĂRSĂTOR

Cineva nu este tocmai în toane bune astăzi și caută să se certe cu voi din orice motiv. Încercați să nu alimentați această stare de nervi a interlocutorului vostru. Anunțați-l că v-ați dat seama că nu este în apele lui și că nu aveți nici cea mai mică intenție să contribuiți la starea de agitație pe care o creează.

PEȘTI

Contextul astral este favorabil câștigurilor materiale. Să nu vă mirați astăzi dacă sunteți chemați să semnați un document prin care sunteți anunțați fie că primiți o bonificație, fie că ați fost incluși într-o altă grilă de salarizare.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop