Horoscop 4 noiembrie. Cei sensibili sunt victime sigure…

Horoscop 4 noiembrie, pregătiri intense pentru weekend pentru evenimentele astrale care vor avea un impact masiv săptămâna viitoare.

BERBEC

Mai ușor cu cheltuielile! Se anunță vremuri grele deci ia-ți niște măsuri de precauție. Banii nu vin ușor deci nu-i cheltui ca și cum cad din cer.

TAUR

Bunul tău simț te împiedică să reacționezi astăzi cum ar merita unele persoane. Te autocenzurezi iar asta îți crează o stare de frustrare care te macină până seara târziu.

GEMENI

Este o zi pentru hrana sufletului, te concentrezi pe lucrurile care îți aduc plăcere. Cauți un serial nou, o carte, muzică, filme, discuții cu prietenii.

RAC

Visezi la lucruri importante îți faci planuri mărețe și proiectezi un viitor grandios. Nu lăsa pe nimeni să-ți stea în cale sau să te descurajeze. Ai nevoie de vise…

LEU

Sunt avantajați cei care au afaceri personale nu cei care depind de ceilalți în viața profesională. Banii vin din ce în ce mai greu.

FECIOARA

Nativii Fecioară sunt pesimiști astăzi și văd totul în nuanțe gri. Speranțele voastre sunt spulberate de câteva ghinioane care se țin lanț.

BALANȚA

Ești prins între două situații. Nu știi ce decizie să iei, nu știi ce să alegi. Aștepți să se regleze această nebuloasă deși nu sunteți pregătiți.

SCORPION

S-ar putea să primiți o sumă de bani, dar pentru asta veți puși să vă negociați suma ca să vă mențineți pe poziție. Trebuie un maximum de diplomație.

SĂGETĂTOR

Sunteți iubit și apreciat iar asta vă umple sufletul de fericire. Aveți chef de viață și sunteți mai calm ca niciodată.

CAPRICORN

Te așteaptă o schimbare de direcție, se schimbă cumva macazul vieții tale. Nici nu mai contează dacă ești pregătit sau nu pentru asta. Nu vei putea opri schimbarea.

VĂRSĂTOR

Părerile de rău acum nu mai valorează nimic. Trebuia să acționezi mai înțelept în trecut într-o situație care a condus la această degringoladă în care te afli.

PEȘTI

Te lași condus și manipulat tocmai pentru că nu ai încredere în tine. Firea ta sensibilă îi atrage pe prădători și poți fi victima perfectă.

Horoscopul lunii NOIEMBRIE

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop