Horoscopul lunii NOIEMBRIE

Horoscopul lunii NOIEMBRIE, avem un Marte retrograd în zodia Gemeni, riscuri financiare, amânați operații și intervenții chirurgicale și împrumuturi la bancă.

BERBEC

Noiembrie va fi o lună minunată pentru a te organiza. Cu cât îți creezi mai mult spațiu, cu atât vei avea mai multă libertate și mai multe oportunități. Oferă-ți mici atenții și bucură-te de ele.

TAUR

Tensiunile acumulate ar putea exploda în noiembrie, dar furtuna va trece. Dacă ești single, s-ar putea să întâlnești pe cineva special într-o călătorie. Nu-ți închide căile de comunicare.

GEMENI

Marile decizii care afectează banii și familia au nevoie de timp. Spre sfârșitul lunii vei ajunge la concluzia că un compromis decent e cel mai bun lucru pentru toți. Plani­fică-ți o călătorie unică în viață.

RAC

Vei lua realitatea în piept în noiembrie. Ești gata să ajungi acolo unde-ți dorești, dar ca să te menții sus, va trebui să-ți dozezi bine energia. Nu sta de vorbă cu pesimiștii.

LEU

Ai dus un trai mai îmbelșugat decât îți permiți! Este timpul să-ți numeri atent banii din cont și să-ți redimensionezi cheltuielile în acord cu realitatea. Nu mai oferi cadouri cu de-a sila.

FECIOARA

Soarele își revarsă energia creatoare. Orice vrei să faci, nu te apuca singură. Implică-i și pe ceilalți, pentru ca succesul să fie garantat. Găsește-ți ceva nou de învățat.

BALANȚA

Instinctele îți vor comunica în noiembrie cu mai multă acuratețe decât de obicei. Urmează-le, chiar dacă nimeni nu e de acord cu deciziile tale. Observă semnalele organismului tău.

SCORPION

Soarele intră în semnul tău în noiembrie. Imaginea de sine și abilitățile tale de comunicare vor primi un imbold cosmic. Transformări subtile s-au acumulat și acum ești gata să te ridici ca pasărea Phoenix –
cu măreție, cu forță și curaj. Începe o perioadă potrivită pentru a-ți înfrunta provocările și pentru a dovedi lumii cine ești. Mercur va fi motivul pentru care abilitățile dumneavoastră de vorbire vor fi excelente și veți comunica bine.

SĂGETĂTOR

Noiembrie este o perioadă bună să-ți găsești un nou job care să te pună în valoare. Ai acumulat suficient în CV încât să faci un important pas înainte. Nu miza exagerat pe calitățile fizice.

CAPRICORN

Planeta dragostei stă toată luna în semnul tău. O excursie cu partenerul va fi deosebit de reușită. Dacă ești în căutarea dragostei, ar putea urma o lună memorabilă.

VĂRSĂTORUL

Cei dragi au nevoie de mai multă atenție din partea ta. Plănuiește o surpriză specială, dăruiește-le ceva ce-și doresc și îmbrățișează-i mai des. Nu te mai bloca în rețelele de socializare.

PEȘTI

Îndatoririle profesionale și obligațiile sociale te vor copleși în noiembrie, dar lucrurile se vor calma după data de 20, când vei culege roadele eforturilor tale. Selectează-ți atent prioritățile.

Zodia Fecioară – Personalitate, profilul profesional, dragoste și căsnicie, sănătate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop