Horoscop 30 iulie. Zodia care va fi acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut

Horoscop 30 iulie. Ziua de astăzi stă, pentru majoritatea semnelor zodiacale, sub semnul tensiunilor. Atmosfera este tensionată, certurile izbucnesc din te-miri-ce, vina este aruncată cu multă ușurință pe cei din jur. Nativii dintr-o anumită zodie vor fi acuzați de lucruri pe care nu le-au făcut.

BERBEC

Nu sunteți dispuși să mai tolerați acuzațiile fără acoperire, jignirile celor din jur, comportamentul celor care vă pun într-o situație proastă. Sunteți direcți, acizi, tăiați în carne vie și nu vă mai pasă ce cred alții despre voi.

TAUR

Tensiunile existente la locul de muncă vă fac să nu vă mai puteți concentra, să nu mai fiți eficienți, să vă demobilizați complet. Nu vă puteți detașa de acea atmosferă, așa încât aveți varianta de a lăsa treburile neterminate pe mâine sau de a lucra de acasă.

GEMENI

Azi, vă simțiți luați pe sus de propriile emoții, pe care nu le puteți controla aproape deloc, întrucât au devenit prea puternice. Aveți nevoie urgentă de relaxare.

RAC

Problemele din familie, cele de la serviciu vă copleșesc până în punctul în care v-ați dori să le lăsați baltă și să vă luați lumea în cap. Lucru care, desigur, nu se va întâmpla pentru că nu vă lasă inima să nu vă implicați.

LEU

Azi, își fac apariția niște îndoieli cu privire la sinceritatea partenerului de cuplu. Aveți mare grijă ca nu cumva aceste îndoieli să nu ajungă să vă afecteze încrederea în calitățile pe care vi le cunoașteți foarte bine.

FECIOARĂ

Partenerul de viață vă acuză azi de un lucru pe care nu l-ați făcut. Toate indiciile lui duc către voi. Sunteți luați priun surprindere, nu știți cum să reacționați și cum să vă apărați. Lăsați lucrurile să se liniștească puțin, apoi explicați-i.

BALANȚĂ

Ziua de azi se anunță a fi una dificilă, mai ales dacă o veți petrece cu cei din familie. Nici nu vă imaginați cât va conta orice fărâmă de bunăvoință pe care veți reuși să le-o arătați.

SCORPION

Este o zi care vă invită să vă ocupați de chestiuni concrete, să puneți în practică niște idei sau să faceți primii pași pentru ca un proiect mai vechi să prindă contur. Abordați cu curaj tot ce este nou.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al zilei vă pune la dispoziție mult pragmatism. Azi, puteți clarifica anumite relații și le puteți regla, astfel încât să aveți beneficii de pe urma lor.

CAPRICORN

Azi, sunt mulți ochi ațintiți asupra voastră și ar fi bine să țineți cont de asta înainte de a spune cuvinte descurajatoare sau acuzatoare sau de a lua decizii importante. Viitorul vostru va depinde într-o oarecare măsură de cum vă veți descurca azi.

VĂRSĂTOR

Fiți foarte atenți la mesajele pe care vi le transmit prietenii, mai ales în cazul în care le povestiți problemele voastre și ei vin cu idei, propuneri sau soluții. Nu luați de bun tot ce vine de la ei, treceți întâi prin filtrul gândirii voastre.

PEȘTI

Azi vă veți da seama, în sfârșit, că realizarea cea mai importantă a momentului este faptul că vă puteți evalua în mod corect situația, că vedeți clar cine sunt cei care fac parte cu adevărat din viața voastră.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop