Horoscop 31 iulie. Pentru o zodie a sosit timpul unor decizii importante

Horoscop 31 iulie. Pentru o zodie a sosit timpul unor decizii importante

Horoscop 31 iulie. Pentru o zodie a sosit timpul unor decizii importante pe care le amână de la începutul anului. Cu Marte retrograd, decizia nu va fi ușoară.

Horoscop 31 iulie. BERBEC

Nu a fost o lună ușoară, ai avut suișuri și coborâșuri. Ai avut de îndurat meschinării și ciudățenii, dar le-ai trecut pe toate cu gândul că nimic nu durează o veșnicie, nici alea bune, nici alea rele. Astăzi 31 iulie, este ziua în care trebuie să faci pace cu tine. Urmează noi provocări.

Horoscop 31 iulie. TAUR

Ai nevoie de un aer proaspăt în jurul tău, în anturaj, ai nevoie să încerci ceva nou. Iei o hotărâre importantă, vrei să-ți schimbi jobul, casa, garderoba. Ai nevoie de un strop de aventură în viața ta.

Horoscop 31 iulie. GEMENI

A sosit timpul să faci un pic de curățenie prin cămară, dulapuri, terasă sau balcon. Aruncă ce nu-ți mai trebuie. Astăzi este despre… renunțări. Am zis să fim amabili și să te punem să faci curat. Dar, sunt de fapt, alt fel de renunțări. 🙁

Horoscop 31 iulie. RAC

Nativii Raci sunt în situația de a ascunde ceva de restul familiei. Au un secret și-l păzesc cu sfințenie. Problema e că secretul acesta devine povară…

Horoscop 31 iulie. LEU

Ascultă muzică, citește, astăzi sunt încurajate activitățile care te ajută se te relaxezi. Nu mai gândi obsesiv la trecut. Mergi înainte, de mâine începe o nouă etapă.

Horoscop 31 iulie. FECIOARA

Răspunsul la întrebarea pe care ți-o pui de ceva timp îl ai chiar tu: nimeni nu e responsabil cu fericirea și mulțumirea ta. Tu ești stăpânul vieții tale. Nu mai aștepta de la alții să te ridice la stele, că nu se va întâmpla.

Horoscop 31 iulie. BALANȚĂ

Te simți pierdut și fără un obiectiv clar. Ai vrea să primești ceva de făcut care să-și umple mintea și să nu te mai gândești la lucrurile care nu ți-au ieșit așa cum ai fi vrut. Problema e că eșecurile sunt adevăratele lecții, nu succesul.

Horoscop 31 iulie. SCORPION

Ești un butoi de pulbere astăzi, nimeni și nimic nu-ți convine și nu-ți este pe plac. Dacă nu-ți găsești echilibrul riști să le faci rău celor dragi aruncând cu cuvinte urâte.

Horoscop 31 iulie. SĂGETĂTOR

Luna aceasta s-a sfârșit, ce-a fost mai greu a trecut. Vara nu e un timp al introspecției pentru toată lumea. Ar trebui să înveți să trăiești clipa, casa comunicării este foarte bine aspectată, spune-le celor dragi ce simți.

Horoscop 31 iulie. CAPRICORN

Spre seară vei avea o surpriză, vei primi un telefon sau vei afla o veste care te va surprinde. Nu se poate preconiza dacă este de bun augur pentru tine, ci este aspectat foarte bine capitolul surpriză, uimire, mirare.

Horoscop 31 iulie. VĂRSĂTOR

Simți nevoia să te încarci în natură. O mică ieșire în aer liber nu strică. Fă-ți planurile pentru a evada două zile în acest weekend. Oboseala accentuată nu aduce nimic bun.

Horoscop 31 iulie. PEȘTI

Ești pus(ă) într-o situație incomodă, ești acuzat(ă) de ceva ce nu ai făcut. Regula numărul unu: ripostează cu argumente solide. Nu accepta să fii victima unor nedreptăți.

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscop general pentru zodia Pești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop