Horoscop 30 iulie. Astăzi nu se iau decizii de țin de…

Horoscop 30 iulie. Astăzi nu se iau decizii de țin de latura financiară. Nu se cumpără obiecte foarte scumpe ce necesită contracte și garanții.

Horoscop 30 iulie. BERBEC

Psihicul tău are nevoie de aer proaspăt, de ceva nou, de o călătorie inedită. Ești surmenat(ă) și foarte obosit(ă). Weekendul acesta ieși în aer liber și mergi mult pe jos. Eliberează-te de gândurile negative din ultima perioadă.

Horoscop 30 iulie. TAUR

Lucrurile evoluează bine, dar trebuie să le vezi și tu astfel. Ziua este îmcărcată de evenimente pozitive. Îți merge bine nu ai motive să vezi partea goală a paharului.

Horoscop 30 iulie. GEMENI

Și astăzi amâni un lucru pe care trebuia să-l faci demult. Nici astăzi nu e ziua cea mare pentru tine. Nu ai curaj să faci ceea ce trebuie. Scapă de povara de pe suflet.

Horoscop 30 iulie. RAC

Nu cheltui bani astăzi decât pentru strictul necesar. Nu e o zi bună pentru investiții. Cumpărăturile on line amână-le pentru zile mai bune.

Horoscop 30 iulie. LEU

Ziua este una liniștită dar spre seară ceva se complică ori primești o veste care te va surprinde. Toată ziua va fi un amalgam de senzații.

Horoscop 30 iulie. FECIOARĂ

Astăzi te desparți de cineva sau spui adio unui sentiment care te ține pe loc de ceva timp. Este o întretăiere de drumuri, un punct și de la capăt.

Horoscop 30 iulie. BALANȚĂ

Calmează-te pentru că toate se va rezolva până la urmă. Ziua de astăzi este una a liniștii și a păcii. Cei din jur sunt un suport excelent pentru tine.

Horoscop 30 iulie. SCORPION

Trebuie să înveți când să renunți. Astăzi este o zi în care vei fi supus(ă) unor provocări. Va trebui să iei o decizie care ține de modul cum știi să lași totul în urmă și să privești cu încredere spre viitor.

Horoscop 30 iulie. SĂGETĂTOR

Dacă nu ai toate răspunsurile încearcă să le cauți cerând sfaturile unor persoane în care ai încredere. Înconjoară-te de persoane înțelepte de la care ai multe de învățat.

Horoscop 30 iulie. CAPRICORN

Urmează să faci o călătorie cât de curând. Stresul și angoasele care pun stăpânire pe tine legate de această călătorie astăzi sunt pe cele mai înalte culmi. Relaxează-te!

Horoscop 30 iulie. VĂRSĂTOR

Întoarce-ți privirea și gândul către divinitate. Demult nu te-ai mai rugat, nu-i așa? Astăzi, spune o rugăciune și cere iertare în gând celor cărora le-ai greșit.

Horoscop 30 iulie. PEȘTI

Nivelul tău de energie se apropie de zero. Dacă nu pui frână s-ar putea să regreți mai târziu. Oboseala accentuată vine mai apoi cu o notă de plată foarte mare.

Foto: 123rf

Citeste și:

Zodiile care nu își pot stăpâni furia. Nu ar fi bine să le superi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop