Horoscop 30 septembrie 2020. O zodie se împacă astăzi cu cineva cu care a rupt legătura în trecut

Horoscop 30 septembrie 2020. O zodie se împacă astăzi cu cineva cu care a rupt legătura în trecut

Horoscop 30 septembrie 2020. O zodie se împacă astăzi cu cineva cu care a rupt legătura în trecut

Horoscop 30 septembrie. BERBEC

Este o zi specială din multe puncte de vedere. S-ar putea să ți se întâmple ceva unic, ceva nemaipomenit, un eveniment major. Bucură-te de această zi.

Horoscop 30 septembrie. TAUR

Nativii Taur care se știu orgolioși și cu o personalitate puternică s-ar putea să întâmpine ceva probleme cu superiorii ierarhici. E greu să nu-i mai dominați pe ceilalți așa cum v-ați obișnuit.

Horoscop 30 septembrie. GEMENI

Ai muncit mult pentru realizările care vor veni în perioada imediat următoare. Meriți cu prisosință să te bucuri de tot ce vei primi. Soarele în Balanță te îndeamnă la cumpătare zilele acestea.

Horoscop 30 septembrie. RAC

Ești nesigur pe tine și nu ai curaj să-ți exprimi părerea cu voce tare. Îți este teamă să iei decizii importante. Amâni chestiuni importante.

Horoscop 30 septembrie. LEU

O situație cu totul specială astăzi: primești o veste de departe care te umple de emoție. Rămâne să vedem în ce fel se poate fructifica această veste pentru binele tău în următoarea perioadă.

Horoscop 30 septembrie. FECIOARA

Ești într-o perioadă mai dificilă, te gândești la lucruri morbide și se pare că visezi urât. De tine depinde cum vei reuși să ieși din această nebuloasă. Sunt mari șanse ca o persoană anume să fie vinovată de starea ta actuală.

Horoscop 30 septembrie. BALANȚĂ

Se nasc câteva discuții contradictorii, ești implicat în niște certuri din care poți ieși basma curată dacă ai argumente. Încearcă să-ți exprimi opiniile curat, cu multă luciditate, ca să fii respectat în viitor.

Horoscop 30 septembrie. SCORPION

Să ai mereu încredere în instinctul tău atunci când te anunță că ceva nu e în ordine sau urmează să se întâmple un eveniment important. Scorpionii au un simț al pericolului pe care ar trebui să-l ia mai mult în seamă.

Horoscop 30 septembrie. SĂGETĂTOR

Iei legătura cu o persoană cu care nu ai mai vorbit demult. E posibil să reconciliezi o relație mai veche sau să te apropii mai mult de cineva. Vei clarifica o situație care a dus la răcirea relațiilor din voi.

Horoscop 30 septembrie. CAPRICORN

O ispită teribilă astăzi în calea ta, fie un obiect vestimentar care îți face cu ochiul, fie o investiție majoră… Fii cumpătat și nu cheltui tot ce-ai acumulat în ultima vreme.

Horoscop 30 septembrie. VĂRSĂTOR

Urăști să fii refuzat și astăzi sunt mari șanse să ți se întâmple așa ceva. Refuzul te scoate de pe linia de plutire și-ți dă o stare de depresie cumplită. Învață o lecție importantă: nu câștigi toate războaiele.

Horoscop 30 septembrie. PEȘTI

Astăzi ești extrem de pragmatic și dur. Privești viața printr-un filtru rece. Nu strică să aduci din când în când un strop de poezie și romantism.

Foto: 123rf

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop