Horoscop 29 septembrie. Atenție la “prietenii” binevoitori

Horoscop 29 septembrie. Atenție la “prietenii” binevoitori

Horoscop 29 septembrie. Atenție la “prietenii” binevoitori, nu uitați ce se spune despre un anturaj nefast: poate șterge toții anii de educație și învățătură.

Horoscop 29 septembrie. BERBEC

Astăzi sunt șanse mari să-ți faci relații noi care-ți vor folosi în viitorul apropiat. Berbecii sunt loiali în prietenie și ajută atunci când simt că e nevoie de ei, de aceea sunteți apreciați.

Horoscop 29 septembrie. TAUR

Întărește-te emoțional dacă vrei să nu mai cazi victima vreunui vampir energetic. Sunt persoane care se hrănesc cu slăbiciunile noastre, deci nu-i hrăni cu bucăți din sufletul tău.

Horoscop 29 septembrie. GEMENI

Sunt zile când nimic nu-ți iese… oricât de mult te-ai strădui. Este pecetea ghinionului sau a neșansei. Vestea proastă e că azi nu e cea mai bună zi pentru nativii Gemeni, vestea bună este că trece repede.

Horoscop 29 septembrie. RAC

Soarele în Balanță înseamnă pentru nativii Rac un amalgam de știri și noutăți venite din toate părțile. Aproape că nu faci față evenimentelor care se întâmplă azi. Ești copleșit de emoții.

Horoscop 29 septembrie. LEU

Ești pus pe ceartă și nimeni nu-ți intră în voie astăzi. Faci o furtună imensă într-un biet pahar cu apă, fără să-ți dai seama că nu există relație fără discuții în contradictoriu.

Horoscop 29 septembrie. FECIOARA

În ultima vreme ai devenit destul de leneș(ă), ți-ai pus mintea în stand by, parcă ai obosit să gândești și să iei decizii. Ai vrea s-o facă alții pentru tine. Ridică-te de jos și privește cu optimism înainte.

Horoscop 29 septembrie. BALANȚĂ

Ești nervos și spui lucruri pe care o să le regreți mai târziu. Cineva va avea de suferit de pe urma manifestărilor tale nedorite de astăzi. Abține-te și taci când e cazul.

Horoscop 29 septembrie. SCORPION

Când alergi după două chestiuni s-ar putea să nu rămâi cu nimic. Vrei să le ai pe toate, dar nu te organizezi cum trebuie, începi mai multe lucruri deodată și le pierzi pe parcurs.

Horoscop 29 septembrie. SĂGETĂTOR

Ai tendința să te uiți în trecut și să-ți numeri eșecurile mai degrabă decât bucuriile.Toate acestea îți dau astăzi un sentiment profund de insatisfacție și tristețe interioară. Vindecă-ți sufletul dacă vrei să fii fericit(ă).

Horoscop 29 septembrie. CAPRICORN

Cineva te corupe și-ți bagă în cap câteva idei care nu rezonează cu personalitatea ta dar te intrigă. E ca și cum ai planta o sămânță pe un teren fertil. Te comporți ca și cum atât ai așteptat…

Horoscop 29 septembrie. VĂRSĂTOR

Ai o stare de bine nemaipomenită. Ai încredere în forțele tale, știi că poți să muți munții din loc dacă îți propui. Ești sigur(ă) pe tine și te gândești să faci câteva schimbări majore în viața ta.

Horoscop 29 septembrie. PEȘTI

Faci câteva cumpărături astăzi pentru sufletul tău. Simți nevoia de un mic răsfăț. Îl meriți după atâta stres și surmenaj din ultima perioadă.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop