Horoscop 29 iulie. Zodia care va ieși dintr-o situație-limită

Horoscop 29 iulie. Începutul săptămânii este unul destul de promițător, contextul astral favorizând rezolvarea problemelor care le-au dat mari bătăi de cap nativilor. Mai mult, nativii dintr-o zodie vor reuși să iasă dintr-o situație-limită pe care, până de curând, o vedeau ca fiind fără ieșire.

BERBEC

Azi aveți ocazia să constatați că eforturile sunt răsplătite întotdeauna, iar gesturile frumoase pot da roade chiar și după mai mult timp. Cineva pe care l-ați ajutat în urmă cu multă vreme vă va recunoaște meritele și vă va recompensa azi așa cum nu vă așteptați.

TAUR

Chiar dacă vi se pare greu de crezut, situația în care vă aflați nu este chiar așa de neagră cum vi se arată acum. Există soluții, dar nu le puteți vedea din cauza gândirii care vă limitează. Un prieten de nădejde sau orice altă persoană în care aveșți încredere v-ar putea ajuta să vedeți lucrurile dintr-o altă perspectivă.

GEMENI

După atâtea dispute inutile cu cei din jur, ați putea ajunge la concluzia că vă este mult mai utilă pacea interioară, atât cât este ea posibilă. De aceea, nu ar fi raău ca, în următoarea perioadă, să vă retrageți puțin și să vă analizați mai în profunzime trăirile interioare.

RAC

Azi primiți o lecție de viață de unde vă așteptați mai puțin, de la un membru al familiei mai tânăr sau de la un coleg mai tânăr. Aveți tendința de a-l ignora din cauza presupusei lipse de experiență de viață, dar în scurt timp îi veți da dreptate.

LEU

Azi, aveți șansa de a vă împăca cu anumite probleme din trecut, legate de anturaj, și de a privi spre viitor, care acum vi se înfățișează mai luminos și mai clar.

FECIOARĂ

Se conturează o soluție pentru a vă elibera de problemele financiare cu care v-ați confruntat în ultimele luni. Ieșirea din impasul financiar este mult mai aproape decât v-ați fi imaginat.

BALANȚĂ

Vă așteaptă o zi pline de surprize frumoase, o zi care aduce împlinirea unor dorințe de care ați uitat, pentru că le-ați considerat imposibil de realizat.

SCORPION

Discuțiile în contradictoriu din ultima vreme cu partenerul de cuplu au agravat conflictul dintre voi. V-ar prinde bine să vă sfătuiți cu prieteni, cu rude mai experimentate care v-au dovedit în timp că au o gândire diferită ca să vă dați seama că există și altfel de soluții la problemele voastre sentimentale.

SĂGETĂTOR

Azi, se ivește posibilitatea de a vă recupera un capital de imagine pierdut mai demult. Este important, însă, să cunoașteți cauzele care au dus la această situație, să le conștientizați și să le evitați pe viitor.

CAPRICORN

Azi, ar fi bine să apelați la rezervele răbdare și la cele de bunăvoință, pentru a evita declanșarea unor conflicte care acum vi se par justificate. Timpul, însă, vă va dovedi că nu sunt deloc justificate.

VĂRSĂTOR

În ultima vreme, în viața de cuplu v-ați confruntat cu o situație-limită majoră, din care nu vedeați nicio ieșire și nici nu o puteați gestiona emoțional. Azi, însă, a venit momentul clarificării lucrurilor. Reușiți să ieșiți din acea situație-limită și tot ce se va întâmpla azi în relația voastră de cuplu va fi spre binele vostru.

PEȘTI

Azi aveți parte de o surpriză plăcută din partea familiei, care vă ajută să rezolvați o problemă cu care vă confruntați de ceva vreme și care devenise o sursă de stres.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop