Horoscop 30 decembrie. Zodia care are o presimțire sumbră

Horoscop 30 decembrie. Sfârșitul de an vine cu multă muncă și o grămadă de treburi organizatorice pentru majoritatea zodiilor. O zodie are o presimțire sumbră legată de un prieten foarte apropiat, presimțire care, într-o oarecare măsură, se poate confirma până la sfârșitul zilei.

BERBEC

Azi, petreceți clipe frumoase alături de partenerul de cuplu și aveți ocazia să redescoperiți pasiunea în cuplu, dar și ipostaze diferite față de cele pe care le-ați trăit până acum. Spre după-amiază este posibil să primiți o vizită-surpriză din partea unei persoane dragi reîntoarse în țara natală.

TAUR

Vreți cu orice preț să-i convingeți pe cei din jur că aveți dreptate, iar tonul folosit îi poate irita pe aceștia. E cea mai frumoasă perioadă din an, în care cu toți ar trebui să ne găsim liniștea, tocmai de aceea nu este momentul potrivit să fiți sursa animozităților.

GEMENI

Vi se pregătește o surpriză nu tocmai plăcută din partea unei persoane pe care o credeați apropiată. Poate fi vorba de niște polițe pe care respectiva persoană s-a gândit să vi le plătească tocmai în ajun de an nou.

RAC

Prinși în febra pregătirilor de Revelion, nu prea mai aveți timp să vă odihniți, iar acest lucru poate avea consecințe nu foarte plăcute asupra voastră. Vreți să vă iasă totul ca la carte, însă riscați să intrați în noul an deja epuizați.

LEU

Azi, dați dovadă de o stare fizică și mentală foarte bună și vă dedicați activităților pe care altă dată le-ați fi evitat. Sunteți mai sentimentali decât de obicei. Recomandarea noastră este să transmiteți cu încredere sentimentele voastre celor din jur și să nu ezitați să-i faceți declarații de dragoste partenerului de viață.

FECIOARĂ

Azi sunteți tentați să faceți excese alimentare tot gustând din preparatele pe care le pregătiți pentru Revelion, iar acest lucru ar putea duce la apariția unui disconfort digestiv care să vă determine să nu mai fiți în formă în următoarele ore.

BALANȚĂ

Azi, sunteți foarte preocupați de situația sentimentală. Încercați din greu să restabiliți echilibrul în relația de cuplu, însă se pare că vă luptați pentru o cauză pierdută. Din păcate, nu este exclus să depuneți armele chiar în ajun de Revelion.

SCORPION

Contextul astral nu este deloc prietenos cu voi azi. E o zi în care orbecăiți, nu știți încotro s-o apucați și unde să găsiți calea spre rezolvarea problemelor personale care au reușit să vă scoată de pe traiectoria normală. Vestea bună este că cineva foarte apropiat vă este alături și vă ajută cu niște sfaturi foarte, foarte bune.

SĂGETĂTOR

Ceva nu iese aşa cum vă doriți şi prima reacţie este de a vă demoraliza. Puteți trece peste acest hop fără să-l puneți la suflet, astrele vă ajută în acest sens. Pe moment, aveți tendinţa de a spune că aveți tot ghinionul din lume, însă este doar o etapă din care aveți multe de învățat și care va trece curând.

CAPRICORN

O presimțire sumbră legată de cineva foarte apropiat nu vă dă pace astăzi. Poate fi vorba despre un prieten care a avut multe de pătimit în ultima vreme și care a uitat să se mai bucure de prezent. Spre seară, presimțirea voastră s-ar putea să se confirme parțial și să aflați că amicul nu este tocmai bine.

VĂRSĂTOR

Profitați de această zi pentru a vă pregăti strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la colaborări, la viitoarele investiţii. Ceea ce veți decide acum va avea efecte promiţătoare în perioada imediat următoare.

PEȘTI

Cineva vă convinge să vă implicați într-o activitate nouă, numai că interesul vostru ar putea dispărea repede, odată ce veți descoperi că beneficiile nu sunt chiar atât de interesante. Gândiți-vă bine înainte de a investi timp și energie în această activitate.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop