Horoscop 2 martie 2023, o zi specială, se leagă prietenii noi, se iau decizii importante

Horoscop 2 martie 2023, prietenii noi, atracții și magnetism. Ne vin idei noi, se iau decizii importante.

BERBEC

Pare că cineva a preluat controlul vieții tale și mânuiește hățurile destinului într-o direcție necunoscută. Nu ai ce să faci… decât să lași timpul să așeze lucrurile într-o direcție clară. Astăzi incertitudinea te destabilizează.

TAUR

Trebuie să recunoști că mai ai multe de învățat de la viață. Cei din jur pot fi o bună sursă de inspirație pentru tine. Reacțiile lor sunt o lecție pentru tine. Nu uita că ai rezolvat o mulțime de dileme folosindu-te de comportamentul oamenilor care te înconjoară.

GEMENI

Nu te simți în largul tău mai ales dacă ești înconjurat(ă) de mai multe persoane. Vorbitul în public astăzi nu e punctul tău forte deci stai puțin low-profile. Vor veni și zile mai bune.

RAC

Ai suspiciuni în ceea ce privește sinceritatea persoanei de lângă tine. Nu uita că multe bănuieli sunt zămislite de mintea noastră slobodă. Așteaptă până ți se confirmă clar ceea ce bănuiești și nu acționa în pripă. Doar nu ești berbec….

LEU

Nu tot ce zboară se mănâncă. Ca să traducem în regula zilei pentru nativii Lei, nu mai crede tot ce ți se spune și nu lua de bine intenționate sfaturile altora în ceea ce te privește. Tu ai drumul tău. Urmează-l!

FECIOARĂ

Dacă un lucru nu merge bine din prima încercare nu înseamnă că trebuie să renunți definitiv la el. Mai dă o șansă unui om, unei relații, unei situații. Până la urmă, dacă îți dorești cu adevărat ceva… tot universul conspiră…

BALANȚĂ

A sosit clipa în care trebuie să îngropi o amintire care îți face rău. Este deja începutul unui nou ciclu, totul în jur se transformă, ia exemplu de la natură. De ce n-ai face și tu la fel…?

SCORPION

Lucrurile bune se clădesc ușor și cu răbdare. Ești pe drumul cel bun, nu te pripi astăzi să faci alegeri bazate pe instincte ciudate. Toate hotărârile importante ia-le după data de 10 martie.

SĂGETĂTOR

Nu te lansa în discuții contradictorii chiar dacă simți cu toată ființa că ai dreptate. Întotdeauna adevărul poate avea două tăișuri și e mai bine să fii rezervat(ă) astăzi.

CAPRICORN

Ai obosit. Ar fi cazul să pui puțină frână și să regândești strategiile după care te ghidezi. Poate nu toate sunt în folosul tău. Nu uita că epuizarea te face să pierzi detalii importante.

VĂRSĂTOR

Ceva se întâmplă cu viața ta sentimentală. Chit că e o mică furtună sau o îndrăgosteală fulgerătoare, merită să-i acorzi puțină atenție. Dacă nu e vorba de o iubire în toată regula e doar o emoție trecătoare, dar și acestea trebuie trăite.

PEȘTI

Vrei să-ți schimbi mobila, să cumperi un televizor nou, să vinzi mașina? Acesta este un plan pe care trebuie să-l duci la îndeplinire dar nu într-o zi. Necesită timp și răbdare.

Foto:123rf

Citeste și:

Horoscopul lunii MARTIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop