Horoscop 29 septembrie. Zodia care va începe un nou capitol în viața ei

Horoscop 29 septembrie

Horoscop 29 septembrie. O zi propice relaxării pentru majoritatea zodiilor. Mulți dintre nativi se vor întoarce către ei înșiși și vor descoperi despre ei lucruri pe care nu le-au știu până acum. Este o zi favorabilă introspecției. Grație introspecției și concluziilor la care ajung de pe urma acesteia, nativii dintr-o zodie vor fi pregătiți să înceapă un capitol nou în viața lor.

BERBEC

Azi vă propuneți să rezolvați o problemă de familie mai veche. Este o problemă pentru care trebuie să discutați, să convingeți o parte a familiei. Ați tot tărăgănat rezolvarea ei, dar azi vă faceți curaj și îi abordați pe cei care sunt implicați. Contextul astral vă este mai mult decât favorabil. Argumentele voastre par să aibă ecou în mințile celor cu care discutați.

TAUR

Vă vedeți cu niște prieteni și depănați amintiri, vorbiți câte-n lună și-n stele. Toate pot fi bune și frumoase, dar asta doar dacă nu abordați subiecte politice și mai ales dacă nu vă aprindeți prea tare când se discută astfel de subiecte. Dacă o faceți, riscați să vă atrageți antipatii și să stricați o prietenie veche.

GEMENI

Sunteți prea obișnuiți cu stilul vostru de viață ca să acceptați schimbările pe care vi le propune sau chiar vi le impune cineva din familie. Oricât de mult ar însemna acea persoană pentru voi, nu sunteți dispuși să depuneți un efort prea mare doar pentru a-i face pe plac.

RAC

Contextul astral al zilei este favorabil sectorului relațional. Puteți fi atrași de o persoană de sex opus în niște circumstanțe mai neobișnuite. Tot ce aveți de făcut este să vă găsiți curajul să o abordați. Acest lucru vă poate deschide calea către o relație sinceră, de lungă durată.

LEU

Ziua de azi o alocați reevaluării unor sectoare importante din viața voastră, iar cel sentimental este prioritar. Cu energia și inventivitatea de care dispuneți, cu certitudine veți reuși să dați un suflu nou vieții voastre de cuplu.

FECIOARĂ

Rutina în care vă aflați de multă vreme vă obosește psihic. Pentru voi pare că n-ar mai exista altceva în afară de serviciu și de casă. Nici măcar în weekenduri nu faceți prea multe pentru voi. Azi realizați faptul că rutina vă îmbolnăvește pe interior. E timpul să faceți ceva pentru a ieși din zona de confort.

BALANȚĂ

Investiți foarte mult timp în planurile de viitor. Sigur că planurile necesită timp, totuși nu lăsați viața să treacă pe lângă voi. Profitați mai mult de clipa prezentă. Nu uitați să aveți o măsură în tot ceea ce faceți.

SCORPION

Problemele nerezolvate din cuplu au devenit atât de apăsătoare, iar azi aveți senzația că nu le mai puteți duce prea mult timp în spate. Vi se pare, și pe bună dreptate, că oferiți mult și primiți prea puțin. Ca de fiecare dată, soluția este comunicarea. Vorbiți cu partenerul vostru și depistați buba. Discutați despre ce compromisuri poate și vrea să facă fiecare dintre voi.

SĂGETĂTOR

Un eveniment nefericit care a avut loc de curând în anturajul vostru vă determină să prețuiți mai mult sănătatea. Dacă, în ultima vreme, v-ați confruntat cu stări organice proaste, este momentul “să vă căutați”. Nu așteptați până se agravează problemele. După cu știți, orice problemă este tratabilă în fază incipientă.

CAPRICORN

Un prieten apropiat reușește să vă surprindă neplăcut cu atitudinea lui. Trăiați cu credința că va sări să vă ajute pentru că, la rândul vostru, i-ați oferit ajutorul atunci când a fost la anaghie. Sunteți dezamăgiți și, deși încercați să-i găsiți scuze, vă este aproape imposibil să faceți asta.

VĂRSĂTOR

Aveți, azi, timpul necesar să vă ocupați mai mult de voi înșivă, mai cu seamă de universul vostru interior. Contextul astral este favorabil introspecției. Grație introspecției și concluziilor la care ajungeți de pe urma acesteia, veți fi pregătiți să închideți o ușă și să începeți un capitol nou în viața voastră.

PEȘTI

Este o perioadă favorabilă schimbărilor. Dacă ați tot amânat până acum momentul schimbării, faceți-vă curaj și încercați ceva nou. Viața voastră se poate schimba radical, așa că merită să-ți faci curaj și să acceptați provocarea.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop