Horoscop 28 septembrie. Zodia care se trezește implicată într-un conflict de familie fără voia ei

horoscop 28 septembrie

Horoscop 28 septembrie. Pentru această zodie, weekendul nu va fi foarte liniștit. Apele se agită în familie, iar acești nativi se văd târâți într-un conflict fără ca măcar să aibă habar de existența acestui conflict. Totul se rezolvă, dar acești nativi au nevoie de multă răbdare și înțelepciune.

BERBEC

Se anunță musafiri azi la voi și chiar dacă nu prea aveți chef să faceți curățenie și pregătiri, întâlnirea cu aceste persoane vă va face bine. O să vedeți că la sfârșitul zilei veți fi plini de energie, binedispuși și gata să mutați lumea din loc.

TAUR

Vă gândiți cum să vă împărțiți sarcinile de serviciu pe care le-ați luat să le rezolvați acasă în acest weekend. Indicat ar fi să nu împărțiți nimic. Sau dacă țineți neapărat să planificați ceva, gândiți-vă la ce activități de relaxare puteți face azi și mâine și planificați-le pe acelea.

GEMENI

Un coleg de serviciu se plânge la voi de un alt coleg, care se pare că l-ar cam sabota, că și-ar cam aroga meritele celui dintâi și ar culege laurii. Încercați să nu vă dați cu părerea, să nu fiți părtinitori. Încercați să aflați din mai multe surse cum stau lucrurile și doar după asta discutați cu colegul care v-a sunat și sfătuiți-l. Evitați bârfele.

RAC

O întâlnire întâmplătoare cu o persoană pe care n-ați mai văzut-o de multă vreme prilejuiește aflarea unor informații oarecum secrete. Practic, lucrurile pe care le veți afla vor fi exact piesele de puzzle lipsă necesare pentru înțelegerea unor chestiuni pe care, la momentul la care s-au produs, nu le-ați putut înțelege.

LEU

Problemele digestive, asociate, la unii dintre voi, cu dureri de cap, nu vă dau pace azi, ba chiar vă pot țintui la pat. Priviți, însă, partea bună. Este un bun prilej să vă odihniți și să vă recăpătați energia de care veți avea nevoie pentru zilele pline care vor urma.

FECIOARĂ

Un eveniment neprevăzut vă poate da toate planurile peste cap. Un prieten are mare nevoie să-i fiți alături, are mare nevoie de încurajările și de înțelepciunea voastră. Nici nu vă imaginați cât de bine îi va face prezența voastră.

BALANȚĂ

Contextul astral al zilei nu este prea prietenos cu voi astăzi, mai ales în sectorul relațiilor de prietenie. Este posibil să aveți parte de o mare dezamăgire din partea unei persoane foarte apropiate, pe care până acum ați avut toate motivele să o considerați prietenă.

SCORPION

Ziua de azi o dedicați activităților administrative și gospodărești. Deși vă apucați de ele cu oarecare lipsă de chef, peste zi își va face apariția și cheful și veți avea destul de mult spor. Poate că nu vă va mai rămâne prea mult timp să vă trageți sufletul, dar nu e nimic, o s-o faceți mâine.

SĂGETĂTOR

O neînțelegere veche între anumiți membri ai familiei, de care habar nu aveați, ia amploarea. Sunteți solicitați nu doar să vă implicați în acest scandal, dar chiar să “depuneți mărturie” referitoare la lucruri care s-au întâmplat în trecut și la care rudele voastre își amintesc că ați fost martori. Situația în care sunteți puși nu e deloc plăcută pentru voi. Încercați să fiți obiectivi, să țineți cu adevărul, să nu încingeți și mai mult spiritele deja inflamate. Lucrurile se vor calma în cel mai scurt timp.

CAPRICORN

O zi în care veți reuși, în sfârșit, să vă relaxați. Dacă aveți ocazia să plecați din oraș, faceți-o. Dacă nu, o sesiune de shopping va fi la fel de benefică pentru psihicul vostru.

VĂRSĂTOR

Azi se pare că ajungeți la capătul răbdării. Nu mai puteți suporta aerele de superioritate ale unui apropiat din anturajul vostru, așa că azi vă propuneți să îl aduceți cu picioarele pe pământ, asumându-vă chiar riscul de a vă atrage antipatia acestuia.

PEȘTI

Azi, aveți tendința să îi tratați cu răceală pe toți cei cu care interacționați, ca să le arătați că sunteți nemulțumiți de ei. Nu e, însă, cel mai înțelept lucru pe care-l puteți face. Analizați-vă cu atenție comportamentul și vedeți ce se ascunde, de fapt, în spatele furiei voastre față de acești oameni. Nu e cumva o nemulțumire pe care o aveți față de voi înșivă?

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop