Horoscop 25 septembrie. Zodia care va ieși basma curată dintr-o dispută

Horoscop 25 septembrie. Zodia care va ieși basma curată dintr-o dispută

Horoscop 25 septembrie. Zodia care va ieși basma curată dintr-o dispută este un semn de foc

Horoscop 25 septembrie. BERBEC

Reacția celor din jur astăzi este de mare angajament pentru tine. Ești popular și oamenii te plac tocmai datorită disponibilității tale de care dai dovadă în ultima perioadă.

Horoscop 25 septembrie. TAUR

Arunci cu vorbe în stânga și-n dreapta iar asta nu va rămâne fără urmări. Când se va întoarce roata nici n-ai să știi de unde vin insultele. Riști să pierzi amici sau prieteni buni din cauza caracterului tău uricios.

Horoscop 25 septembrie. GEMENI

Atragi pe toată lumea de partea ta astăzi, ești înconjurat(ă) de un magnetism irezistibil. Energia pozitivă te va ține în priză, vei avea chef de vorbă, de confesiuni, de discuții interminabile cu prietenii sau cu familia.

Horoscop 25 septembrie. RAC

Te lași ghidat(ă) de persoane care au o aură negativă. Sunt suspicioase și nihiliste și-ți imprimă și ție această stare. Până seara târziu te vei simți presat(ă) și îngândurat(ă).

Horoscop 25 septembrie. LEU

Deviezi discuțiile care te privesc și faci slalom printre subiecte ca să nu fii obligat să spui ceva despre tine. Ascunzi ceva și nu vrei să-ți afle nimeni secretul.

Horoscop 25 septembrie. FECIOARĂ

O zi în care nativii Fecioară sunt predispuși la accidente. Evitați drumurile lungi, mare atenție la tocurile foarte înalte. Fiți cu băgare de seamă când coborâți sau când urcați scările.

Horoscop 25 septembrie. BALANȚĂ

O colaborare se întrevede la orizont, un parteneriat profesional, ceva legat de job. Este momentul să faci un pas înainte în cariera ta și te poți folosi de orice oportunitate care vine.

Horoscop 25 septembrie. SCORPION

Mergi înainte oricât de greu îți pare drumul vieții zilele acestea. Nu este mereu ușor să faci față tuturor greutăților, dar nu există cale de întoarcere sau buton de pauză. Ci înainte, mereu înainte.

Horoscop 25 septembrie. SĂGETĂTOR

Este o zi foarte importantă pentru nativii Săgetător. Va trebuie să faceți față unei dispute importante, veți avea nevoie de argumente, tărie de caracter și multă răbdare. Trebuie să vă ascultați interlocutorii și să nu ridicați vocea. Finalul zilei va fi mai liniștit.

Horoscop 25 septembrie. CAPRICORN

Organismul tău se resimte după o perioadă în care nu ai ținut cont de nimic. Weekendul acesta pune la punct o dietă personalizată care ți se potrivește doar ție. Uită de exagerările alimentare și schimbă-ți stilul de viață.

Horoscop 25 septembrie. VĂRSĂTOR

Treci printr-o perioadă destul de neplăcută, ești pus la încercare de fantomele trecutului care nu-ți dau pace. Te bântuie o mulțime de angoase și aduceri aminte. Prima regulă a fericirii: uită.

Horoscop 25 septembrie. Pești

Renunță la oamenii care te descurajează și-ți subminează încrederea. Mergi mai departe pe drumul tău și nu te lăsa influențat de nimic și de nimeni. Astăzi poți fi victima perfectă a celor care se hrănesc cu slăbiciunile celor din jur.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop